HEMŞİREDEN ŞİKAYETÇİYİZ!

İddialara göre acil serviste çalışan hemşireye ağza alınmayacak küfür ve hakaretler ettiği, seni buraya hemşire olarak koyan devletinde … diyerek sinkaflı küfürler yağdırdığı söylenen trafik kazası sonucu Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Servisine 112 ile getirilen çift’ten haber merkezimize açıklama geldi. İlgili haberi okumak için Hemşireye Başsavcı Özel Katibinden Ağza Alınmayacak Küfürler! Adalet bakanlığı Çalışanları Dokunulmaz mı! tıklayınız. Konuyla ilgili asıl mağdurun kendileri olduğunu söyleyen çift, yaşanan olaydan dolayı adli sürecin başladığını söyleyerek, hemşire hakkında gerekli şikayette bulunduklarını da sözlerine ekledi.

EŞİME SENİN BURADA UŞAĞIN MI VAR? GEBER DEDİ İDDİASI!

8 Yıldır Adalet Bakanlığında çalıştıklarını söyleyen E.Y., 28 Eylül günü eşiyle Demirköy ilçesine gezmek için gittikleri sırada karşı tarafın kendi şeritlerine girmesi sonucu trafik kazası geçirdiklerini, 112 Ambulansı ile Kırklareli Devlet Hastanesine getirildiklerini belirterek, doktor tarafından muayenelerinin yapılmasının ardından hakaret iddialarında bulunan hemşire hanımın yanlarına gelerek, “kaldır kolunu, uzat. Tamam bırak” şeklinde sert konuşarak kan alma işlemi yaptığını, bu tavrına karşı hiçbir şey yapmadığını, zaten boynunda boyunluk olduğu için acı çektiğini söyledi. Bu esnada olayla herhangi bir ilgisi olmayan başka bir hemşirenin eşinin kanını aldığı, eşinden kan alma işlemi bittiğinde koluna kan damladığı için eşinin “koluma kan damladı, temizler misiniz?” demesi üzerine, konuyla ilgisi olmadığı halde sonradan iddialarda bulunan Hemşirenin müdahale ederek, “Senin burda uşağın mı var” dediğini, bunun üzerine eşinin de “sen nasıl böyle konuşuyorsun, ben burda kaza geçirmişim” dediğini ileri sürdü. Bu esnada iddialarda bulunan hemşirenin eşine karşı “Geber” dediğini iddia eden E.Y., olayın büyümemesi için “bu kadını burdan çıkarın, böyle görevli mi olur? Sen nasıl görevlisin, geberde ne demek” dediğini aktardı. 

Eşinin sinirlenerek hemşirenin üstüne yürümeye kalktığını ancak kendisinin engellediğini iddia eden E.Y, sarı alan çıkış kapısının önünde hemşireye karşı “seni bizzat Sağlık Bakanlığına şikayet edeceğim” dediğini söyledi. Benim bu sözü söylemem üzerine hemşirenin kendisine “si. lan” diyerek hakaret ettiğini iddia eden E.Y, sarı alanda kamera kaydının olup olmadığını bilmediğini ama hemşire hakkında hastane polisine şikayetçi olduklarını aktardı. 

EŞİM BEN ŞUYUM BUYUM DEMEDİ!

Sitemize gönderdiği açıklamasında, eşinin ben şuyum ben buyum demediğini, hemşirenin eşine karşı geber demesi üzerine eşinin orada bulunan güvenlikçilere “ben adliye personeliyim, nöbetçi savcıyı çağırır mısınız” dediğini aktaran E.Y., iddialarda bulunan hemşirenin olayı kendine göre yazarak, iftira attığını ileri sürdü. Olayla ilgili tutulan tutanağa imza atan 9 kişiye de seslenen E.Y., “o kişilerin vicdanı varsa doğru ifade vermişler umarım” dedi. 

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ! CEZA ALMASI İÇİN ADLİ MERCİLERE ŞİKAYETLERDE BULUNDUK!

Bir butona basılarak beyaz kod verilmesi bizi suçlu göstermez diyen E.Y., iddia sahibi hemşireyi sonrasında ise sosyal medyada haklarında eleştiride bulunanları yüce Allah’a havale ediyorum dedi. Kimse bir insanın gururuyla ve onuruyla bu kadar basit iddialarla oynayamaz diyen E.Y., hiç bir hastaya GEBER denilemez diyerek tepkisini sürdürdü. Bu anlattıklarımın hepsi doğrudur diyen E.Y., olay böyle olmuştur, konunun takipçisiyiz dedi.