10 saat önce Gündem

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine'de önemli değişikliklere gitti. Bu değişikliklerden biri, Sağlık Bakanlığı'na Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu'nun atanması oldu.

10 saat önce Gündem

İstanbul 112 Ambulans çalışanları ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), İstanbul 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde yaşanan sorunlara dikkat çekmek için bir basın açıklaması düzenledi.

10 saat önce Sağlık Bakanlığı

İlan metni ve boş pozisyon listesi yayınlanmıştır.

10 saat önce Sağlık Bakanlığı

İlan metni ve boş pozisyon listeleri yayınlanmıştır.

11 saat önce Sağlık

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nin onkoloji servisinde, hasta yakınları nöbette olan üç asistan doktora saldırdı.

18 saat önce Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı, Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası yerleşenler listesi belli oldu.

18 saat önce Ekonomi

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu kurum ve kuruluşlarının harcama ve uygulamalarında tasarruf tedbirlerine uyulmaması durumunda disiplin hükümleri devreye alınacak.

18 saat önce Ekonomi

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşe yazısında, hükümetin memur ve emekli maaşlarının enflasyonun üzerinde artırıldığını iddia etmesine rağmen, gerçek durumun böyle olup olmadığını rakamlarla anlattı.

20 saat önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) enflasyon hesaplamalarında fiyatları gizlemesi, memurlar için büyük gelir kayıplarına yol açtı.

20 saat önce Atamalar

Türkiye'nin sağlık sektöründeki önemli isimlerinden biri olan Dr. Halim Özçevik, Sağlık Bakan Yardımcısı olarak atanarak gündeme geldi.