SaglikpersoneliHABER.NET olarak maaş promosyon ödemeleri ile ilgili en hızlı ve en güncel bilgileri vermeye devam ediyoruz.

Promosyon ödemeleri ile ilgili güncel haberler şu şekilde:

Sabah Gazetesi: Memurların Aldığı Maaş Promosyonları 10 Kat Artacak

Sağlık Çalışanlarının Promosyon Ödemeleri İle İlgili Açıklama

Promosyonda 41 Bin 500 Liralık Türkiye Rekoru Geldi

Banka Sağlık Müdürlüğüne Promosyonun Yasal Faizini Bildirdi!

Promosyon Revizyonu Görüşmesinden Uzlaşı Çıktı!

Süreci olumsuz etkilememek adına ismini vermeyeceğimiz İl Sağlık Müdürlüğü ile Banka Müdürü arasında promosyon görüşmesi adeta uzlaşma ile sonuçlandı.

Banka Kabul Etmemişti!

Banka ile Sağlık Müdürlüğü arasında 2 yıl önce 5 yıl süreyle promosyon sözleşme protokolü imzalanmıştı. Yeni yapılan promosyon ödemelerinin yüksek tutarlarda olması nedeniyle bankadan sözleşmenin iptali talebine ilk başta olumsuz yanıt geldi.

Komisyon tarafından bankaya yapılan baskı ve ısrarcı görüşmeler sonucunda banka kalan 3 yıl için yeni bir görüşme yaptı.

Bankadan Kalan 3 Yıl İçin Yeni Anlaşma Önerisi

Edinilen bilgiye göre; Banka Müdürünün sunduğu teklifte; kalan 3 yıl için yeniden anlaşma yani revizyon yapmayı kabul edeceklerini, bunu Banka Genel Müdürlüğüne onaya gönderdiklerini ifade etti.

Mevcut Ödeme ve 1 Miktar Faiz Kesintisi Olacak!

3 yıl için yapılacak yeni anlaşma sonucunda ödenecek olan tutardan daha önce verilen promosyon parası ile bir miktar faiz kesilmesi planlandığı öğrenildi.

15 BİN Yada 20 Bin TL Arası Promosyon Ücreti Verilebilir!

Bu kesintilere rağmen Banka Genel Müdürlüğü’nün yeni anlaşmayı onaylaması durumunda sağlık çalışanları anlaşma devam ederken ve bitimine daha 3 yıl varken 15.000 TL ila 20.000 TL arası yeni bir promosyon ücreti almaları bekleniyor.

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Bu yapılan görüşme ve ön anlaşma 81 il içinde ilk defa yaşanan bir gelişme olarak kayıtlara geçti.