Özellikle birkaç gündür sosyal medyada bazı illerde sağlık müdürlüklerin banka promosyon ihalelerini iptal ettiğine dair bilgiler paylaşıldığı görüldü.

saglikpersoneliHABER.NET olarak yaptığımız çalışmalar çerçevesinde; şu an herhangi bir bankaya maaş promosyon sözleşmesi ihalesinin ya da protokolünün iptal edildiğine dair resmi bildirimde bulunan bir İl Sağlık Müdürlüğü bulunmuyor.

Sayıları azda olsa birçok İl Sağlık Müdürlüğü’nün bankalara ya ek promosyon ya da mevcut promosyon tutarının güncellenmesi ile ilgili resmi yazılar gönderdiklerini biliyoruz. Çoğu bankadan bu yazılara cevap gelmemekle beraber sadece bir ilimizde Ziraat Bankası 2,5 yıl önce ödediği 5 yıl için 6000 TL’ye anlaşılan ücret için ihalenin iptali halinde kişi başı 9000 TL geri iade edilirse sözleşmenin feshedilebileceğini bildirdi.

Sağlık çalışanlarının banka promosyonları hakkında sadece gerçek bilgileri saglikpersoneliHABER.NET ‘den öğrenmeye devam edeceklerini hatırlatıyor, maksatlı spekülasyon haberlere itibar etmemelerini öneriyoruz.

saglikpersoneliHABER.NET‘de tüm gelişmeler 7/24 duyulmaya devam edecektir.