Hacettepe Üniversitesi promosyon anlaşmasını Halk Bankası ile yeniledi.

Hacettepe Üniversitesi promosyon Anlaşması!

Hacettepe Üniversitesi promosyon anlaşması Rektör Mehmet Cahit Güran’ın açıklaması ile 42 bin 200 TL’ye yapıldığı öğrenildi. Rektör Göran, Hacettepe Üniversitesi ile Halk Bankası arasında maaş promosyon anlaşması yapıldığını personeline duyurdu.

Hacettepe Üniversitesi tarafından personele yönelik yapılan duyuruda; 2013 yılından bu yana maaş ödemelerinin Halk Bankası ile yapıldığı hatırlatıldı.

Hacettepe Üniversitesi Promosyonu 42.200 TL Oldu

Yeni dönemde Halk Bankası ile personel başı 40000 TL nakit promosyon ücreti ve 2.200 TL’de ParafPara olmak üzere Hacettepe Üniversitesi Promosyonu toplam 42.200 liralık anlaşmaya sağlandığı çalışanlara duyuruldu.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Cahit Güran, “2013 yılından bu yana maaş ödemelerini yapan ve beraber çalışmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğumuz Halkbank yetkililerine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Rektör, “42200 liralık promosyon anlaşmasının üniversitemizin güzide akademik ve idari personeline hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Canlı Yayınlanan Promosyon İhalesinde Dağ Fare Bile Doğurmadı ihaberimizden Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü promosyonuyla ilgili gelişmeye,  Sağlık Bakanlığı Promosyonunu Bakan Koca Açıklayacak! haberimizden Bakan Koca'nın promosyonu açıklayacağına dair geniş bilgiye ve ayrıca Sağlık Personelinin 2023 Ocak İller Arası Yer Değiştirme Atanma Kurası Talepleri Toplanmaya Başladı! haberimizden de İLLER ARASI TAYİNLE ilgili Bakanlığın talimatının detaylarına erişebilirsiniz.

Hacettepe Üniversitesi 18.12.2018 yılında 5 yıl süreli anlaşma yapmış, aylık 53 TL’ye denk gelen 3.180 TL promosyon ödemesi çalışanlara yatırılmıştı. 2024 yılında bitecek anlaşma enflasyon kapsamında revize edilmiş oldu.

Bilindiği üzere Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin 3 yıl için 41.500 TL, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü’nün ise 36 ay için 36 bin TL’ye promosyon anlaşmalarını yapmıştı.