Sivas İl Sağlık Müdürlüğü’nün banka maaş promosyon ihalesi imza aşamasına geldiği anda Bakanlık tarafından gelen talimatla sonlandırıldığı öğrenildi.

Yaklaşık bir ay önce de İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı promosyon ihalesi ile Bursa İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı promosyon ihalesi Sağlık Bakanlığı tarafından verilen talimatla sonlandırılmıştı.

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Promosyon Anlaşmasında da benzer bir olay yaşandı. Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ile Ziraat Bankası şubesi arasında 30 Kasım'da 20 bin 800 TL hesaplara yatmak üzere kararlaştırılan promosyon anlaşması Bakanlıktan gelen talimat ile durduruldu.

BAKANLIKTAN GELEN TALİMAT

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir sendika yöneticisine verilen bilgide; promosyon sözleşmesinin bugün itibariyle imzalanma aşamasında olduğu ancak Bakanlıktan gelen talimat sonrası anlaşmanın durdurulduğu söylendi.

KOCA AÇIKLAMA YAPACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın promosyon anlaşması konusunda açıklama yapacağının bildirildiği Whatsapp’tan üyelere duyuruldu.

KOCA'NIN AÇIKLAMASINDAN ÖNCE SÖZLEŞME İMZALAMAYIN!

Bakan Koca’nın kendi açıklamasından önce illerin sözleşme imzalamamasını istediği yönünde bilginin İl Sağlık Müdürlüğüne gönderildiği belirtilirken Bakan Koca’nın ne zaman promosyonla ilgili anlaşma yapacağı ise gizemini korumaya devam ediyor.

ÇATES 27 BİN 500 TL'YE ANLAŞTI

Promosyonlarla ilgili öte yandan Özel Kuruluşların bankalarla anlaşmaları da sürüyor. Bu kapsamda Aydem enerji Çates Elektrik Üretim A.Ş ile TES İŞ sendikasının girişimleri sonucu Yapı Kredi Bankası ile 36 ay süreli personelin hesabına 1 Aralık’ta geçmek kaydıyla 27 bin 500 TL promosyon anlaşması yapıldı. ÇATES çalışanlarının 1 Aralık tarihinde hesaplarına yatacak olan promosyon tutarı 27 bin 500 TL olarak belirlendi.

Sağlık Müdürlüğü Promosyon İhalesini Canlı Yayınlayacak içeriğimizden Promosyonla ilgili haberimize, Sağlık Müdürlüğüne 1 Yıl Uzatma Şartlı 20 Bin 600 Liralık Promosyon Teklifi haberimizden de güncel promosyon haberlerimize erişebilirsiniz.

ADANA'YA 21 BİN 200 TL!

Diğer taraftan Adana Sağlık Müdürlüğüne Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü 21.200 Liralık teklifi geçtiğimiz gün sunmuştu.

Editör: Haber Merkezi