Doğan, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin dört bir yanında Sağlık-Sen Kreş’in açılması için çalışmalara başladık. İlk kreş tabelamızı Şanlıurfa’da asacağız" dedi.

Sağlık çalışanlarının en temel taleplerinden biri olan kreş hizmetinin önemine vurgu yapan Doğan, "Hastanede görev yapan bir sağlık çalışanının çocuğunu güvenli bir ortamda bırakabilmesi, bizim için kritik bir konu. Bu sorunu çözmek için Sağlık-Sen Kreş projesini hayata geçirme kararı aldık" şeklinde konuştu.

Yıllardır gündemde olan ancak somut adımların atılmadığı kreş ihtiyacına Sağlık-Sen'in çözüm getireceğini belirten Doğan, "Hekim, hemşire, paramedik, sağlık memuru gibi sağlık alanında görev yapan çalışanlarımızın günlük yaşantısını kolaylaştırmak adına bu projeyi hayata geçiriyoruz. Ülkemizin dört bir yanında Sağlık-Sen Kreş’in açılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. İlk kreş tabelamızı Şanlıurfa’da asarak, bu önemli projeyi başlatmış olacağız" dedi.

Sürekli İşçilerin Tayin Yasağı Sorunu TBMM’de Sürekli İşçilerin Tayin Yasağı Sorunu TBMM’de

Sağlık-Sen Kreş projesiyle ilgili detaylı çalışmaların devam ettiğini ifade eden Doğan, sağlık çalışanlarının çocuklarının güvende olmalarını sağlamak amacıyla bu önemli adımı atmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.