Genel Kurulda delegasyonun oyuyla Memur Sen İstanbul İl Temsilcisi seçilen Cesur Öztürk “Memur-Sen İstanbul teşkilatının şahsıma gösterdiği teveccüh ile önümüzdeki dönem için il temsilcisi seçilmiş bulunmaktayım.” Dedi.

Öztürk Memur Sen İl Temsilcisi seçilmesi sonrasında şu açıklamalarda bulundu:

Memur-Sen İstanbul İl Temsilciliği için bugün gerçekleştirilen seçimde Memur-Sen İstanbul teşkilatının şahsıma gösterdiği teveccüh ile önümüzdeki dönem için il temsilcisi seçilmiş bulunmaktayım.

Demokrasimizin gereği olarak yapmış olduğumuz seçimde “Birbirimizin asla rakibi olmadık”.

Bu görevin üzerimize yüklediği yükün altından kalkmak, üzerimize yüklediği sorumluluğun hakkını vermek, sendikamızı bulunmuş olduğu zirveden daha yükseklere taşımak için bundan sonra da hizmetinizde, emrinizde olmaya devam edeceğiz.

Yeni dönemde de hep birlikte yeni kazanımlara birlikte uzanacağız.

Sendikamız, geldiği noktadan daha ileriye taşıyacak, daha büyük işler başaracak, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek bir teşkilata sahiptir.

Bunu birlikte başararak; hep beraber omuz omuza yürüyerek “Güçlü Memur-Sen Güçlü Türkiye” hedefimize Allah’ın izniyle ulaşacağız.

Bu vesile ile; tüm İstanbul Memur-Sen Şube Başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, temsilci, delegelerimize, üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.