Kayseri Şubesinin düzenlediği toplantıda Kayseri’deki Sağlık Sen üyelerinin kurum temsilcileri ile bir araya gelen Mahmut Faruk Doğan temsilcilerin mücadelelerinin en önemli yapı taşları olduğunu söyledi.

TEMSİLCİLERİMİZ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!

Sendika temsilcileri için sahadaki gönül elçilerimiz tanımını yapan Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, temsilcilerin uç beyleri olduğu ve sürekli sahada bulunarak gece gündüz demeden çalışmaya koşturmaya devam ettiklerini vurgulayarak Sağlık Sen temsilcilerinin bu çalışmaları ile gönüllere dokunduğunu belirtti. 

Sağlık Sen temsilcilerinin Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanları ile hemhal olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Mahmut Faruk Doğan Kayseri’de toplantıya katılan temsilcilerle yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğunu söyledi.

“Uzman Kadro, Yetkin Personel İle Üyelerimize Yönelik Önemli Projeler Gerçekleştiriyoruz”

Öte yandan Sağlık Sen Genel Merkez yönetimi Başkanlar Kurulu 2. Grup Toplantısında da bir konuşma yapan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen olarak teşkilat ve Genel Merkez personeliyle hem üyelerin hem de tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refaha ulaşması için çaba gösterdiklerini anlattı.  Uzman kadro, yetkin personel ile üyelerimize yönelik önemli projeler geliştirdiklerini belirten Doğan, hizmet sendikacılığı anlayışına vurgu yaptı. 

Başkanlar Kurulu toplantılarıyla sahanın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve sorunlara çözüm önerileri getirmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Doğan, “Sağlık-Sen olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Sendikacılık gönül ve hizmet işidir. Kimse Sağlık-Sen kadar güçlü mücadele edemez. Tek derdimiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek” diye konuştu.