Pandemi sonrası 3 ay tavanadan ek ödeme sisteminin Eylül ayında tekrar getirilmesi planlanıyor haberi üzerine saglikpersoneliHABER.NET olarak 8 gün önceki haberimizi ( Bakan Koca'dan Sağlık Personelini Sevindirecek Talimat: Eylül'de Tavan Döner Geliyor! ) ziyaretçilerimizle paylaşmak istedik.

BAKAN KOCA TALİMAT VERDİ: TAVAN EK ÖDEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR!

Bugün Sağlık Bakanlığı kaynaklarımızdan 11 Ağustos tarihinde edindiğimiz bilgiye göre, tavan ek ödemelerinin devam ettirilmesi ve daha adaletli bir dağıtım modelinin ele alındığı ek ödeme çalışmasının Bakanlık gündeminde olduğunu öğrendik. Bakan Dr. Fahrettin KOCA'nın üzerinde durduğu çalışmanın kısa sürede sonuçlanması ve en geç eylül ayı itibariyle tüm sağlık çalışanlarının bordrolarına ek ödeme tutarlarının tavandan yansıyacağı görüşü kaynaklarımız tarafından edindiğimiz bilgiler arasında. Eylül ayında yatması muhtemel ek ödemenin çalışılarak ödeme yapılan ek ödemelerin Ağustos ayını da kapsayacağı biliniyor.

HAZİNE BAKANI ALBAYRAK:Bakan Kocayla Sağlık Çalışanlarımıza Neler Yapabilirizi Konuşuyoruz

Öte yandan Ahmet Hakan'ın sunduğu CNN Türk'de yayınlanan tarafsız bölge programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın videolu açıklamasında söylediği "Sağlık Bakanımızla geçen yine konuştuk, sağlık çalışanlarımızla ilgili elimizden geleni yapmıştık, şimdi daha neler yapabiliriz, bu süreçten etkilenler, maddi olarak, sosyal haklar olarak" dediği konuşmayı 7 gün önce 12 Ağustos'da ( Hazine Bakanı Albayrak: Bakan Kocayla Sağlık Çalışanlarımızla İlgili Neler Yapabilirizi Konuşuyoruz ) yine ilk olarak saglikpersoneliHABER.NET duyurmuştu.

Bu konuda yeni gelişmeler olduğunda saglikpersoneliHABER.NET olarak yine ilk bizden öğreneceksiniz.