Dün Meclis'de tüm partilerin katılımıyla oy birliğiyle alınan kararlar sonrası sağlık çalışanları bugün haklı isyanlarını dile getirmişlerdi.

Daha önce de duyurduğumuz üzere sağlık personelinin aldığı sabit ek ödemenin genel bütçeden Ocak 2022 dönemi itibariyle ödenmesi için TBMM'de önerge kabul edildi.


Sağlık Çalışanlarına Zam Olayının Perde Arkası! Mecliste Ne Yaşandı? Neden 22 Aralık'a Ertelenmek Zorunda Kaldı? - TIKLAYIN


Sağlık personellerine yönelik yeni bir son dakika gelişmesini de yine saglikpersoneliHABER.NET olarak duyuruyoruz. Bakanlık kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre sağlık personellerinin maaşlarına 750 TL ile 1000 TL arası bir iyileştirme gelecek.

TBMM'de Partiler Yarın Sağlık Çalışanlarına Zammı Görüşecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam saatlerinde verdiği talimatla yarın Meclis'e yeni bir önerge verilmesi bekleniyor. Yapılacak düzenleme ile sağlık personellerinin maaşlarına 750 ile 1000 TL arası bir iyileştirme yapılacağı öğrenildi.


Meclis, Yarın Saat 11.00'de Sağlık Personeline Zam İçin Toplanacak! İşte Ak Partili Vekillere Gönderilen Mesaj- tıklayın


 # Personel Sağlık'ın Whatsapp Haber Bültenine  abone olmak için tıklayın 

PERSONEL SAĞLIĞI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN-TIKLA-TAKİP  ET-KAÇIRMA

Editör: Haber Merkezi