saglikpersoneliHABER.NET Whatsapp'da. Tamamen ücretsiz olan yeni whatsapp hizmetimizle karşınızdayız. Sağlık Bakanlığının yayınladığı Genelgeler, maaş ve ek ödeme ile ilgili yeni düzenlemeler, son değişiklikler, özlük haklarınızı ilgilendiren önemli konular yayınlandığında anında haberdar olabiliyorsunuz.

Sevgili okuyucularımız, artık Personel Sağlık haberlerinden seçtiğimiz önemli başlıkları her gün Whatsapp aracılığıyla cep telefonlarınıza ücretsiz mesaj olarak gönderiyoruz. Sağlık dünyasındaki gelişmeleri anlık olarak takip etmek ve güncel haberlere kolayca erişmek için siz de bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Sağlık alanındaki haberlere dair önemli bilgiler, yeni düzenlemeler ve sektöre dair tüm gelişmeler artık anında cebinizde!

YAPMANIZ GEREKEN BİZE WHATSAPP MESAJI GÖNDERMEK

personel sağlık whatsapp haber bültenimiz ile sizde gündemden uzak kalmayın. Bunun için yapmanız gereken çok basit. 0 530 557 83 93 nolu whatsapp numaramızı telefon rehberinize kayıt ediyorsunuz. Ardından bize whatsapp üzerinden "evet" yazan bir mesaj gönderiyorsunuz.

Herşey bu kadar kolay. Çünkü mesajınız bize ulaştığında biz sizi bültenimize ekliyoruz. ve personel sağlık haberlerini  ÜCRETSİZ olarak whatsapp mesajı olarak size iletiyoruz .

HABER BÜLTENİ ABONELİĞİ VİDEO ANLATIMI!

Artık Personel Sağlık Whatsapp Grubuna abonesiniz. Personel Sağlık gündeminden sizin için seçtiğimiz haberler her gün cep telefonunuza mesaj olarak gelecek.

BİZ KİMİZ?

Ocak 2019'da yayın hayatına başlayan saglikpersoneliHABER.NET, Sağlık Bakanlığına dair tüm kulis bilgilerini herkesten önce sizlere duyuran yani sağlığın gündemini belirleyen, İdarelerin Mobing uygulamaları başta olmak üzere ezilen, hakkı gasp edilen sağlık personelinin yanında duran, maaş, özlük hakları başta olmak üzere personele bilgi akışı sağlayan bir haber portalıyız. Günlük 50 bin aylık 600 bin tekil ziyarerçimiz ile, 100 bini aşkın sosyal medya takipçimiz ile daha güçlü haber akışı sağlamaya devam ediyoruz.  

Aboneliği nasıl sonlandırabilirsiniz?

saglikpersoneliHABER.NET  Whatsapp grubundan istediğiniz an ayrılıp aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bunun için 0 530 557 83 93 nolu Whatsapp hattımıza "abonelikten çıkmak istiyorum" yazmanız yeterli

Editör: Haber Merkezi