Yetkili sendika SAĞLIK SEN tarafından yapılan açıklamada;

Yetkili sendika SAĞLIK SEN olarak uzun zamandır yürüttüğümüz çalışmalar ve görüşmeler sonucu bugün yapılan ve yetkili sendika SAĞLIK SEN olarak katıldığımız Elazığ Fırat Üniversitesi Banka Promosyon Ihalesini 3 yıllık anlaşma ve tek seferde peşin ödeme olarak 4560.00 TL tutar üzerinden AkBank kazanmıştır. 

Bu başarı hepimizin, bu başarı Büyük SAĞLK-SEN ailesinin…

SAĞLIK-SEN Elazığ Üniversite Şube Başkanı Mustafa YILDIZ “2019 Toplu Sözleşme görüşmelerinden hak ettikleri ve bekledikleri zammı alamayan sağlıkçılar, umudunu banka promosyonlarına bağlamış durumda. Banka promosyonuyla bir nebze olsun nefes almak isteyen sağlık çalışanları, banka maaş promosyon anlaşmalarını yakından takip etmektedir. Bugün burada bu ihaleye teklif vererek katılım gösteren Tüm Bankalarımıza, ihalemizi izlemek üzere katılım gösteren tüm personelimize can-ı gönülden teşekkürlerimi ifade etmek isterim.

Bugün bir kez daha herkes gördü ki iyi niyetle sağlık teşkilatımızın faydası baz alınarak son derece güzel bir ihaleyi gerçekleştirdik. Gerek ihale önce, gerekse de ihale sonrası Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının yanında duruş sergileyerek dik duran Ak Bankası yetkililerine de teşekkür ederim.

Türkiye geneli 3 yıllık yapılan anlaşmalara bakacak olursak, Türkiye ortalaması aylık 92.75 TL iken Sağlık-Sen Elazığ Üniversite Şubesi olarak katıldığımız banka promosyonunda Türkiye ortalamasının üzerinde bir anlaşmaya imza atarak aylık 127 TL yeni bir rekora da imza atmış bulunuyoruz. Sizlerden almış olduğumuz yetkiyi, yine siz sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için kullanmış oluyoruz. Sizden aldığımız güçle masada hakkınızı savunduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Yaparsa Sağlık-Sen yapar