Banka promosyonuyla bir nebze olsun nefes almak isteyen sağlık çalışanları, banka maaş promosyon anlaşmalarını yakından takip etmekte. 2019 yılı içerisinde yapılan promosyon anlaşmalarını saglikpersonelihaber.net olarak mercek altına aldık. 

Banka Promosyonu İzmir, Konya ve Kırklareli Belli Oldu! haberimiz için tıklayınız.

Türkiye’nin en yüksek promosyon anlaşması şuan itibariyle hala Sağlık-Sen İstanbul Üniversiteler Şubesinde. İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da gerçekleştirilen banka promosyonu ihaleleri sonucunda tüm zamanların en yüksek banka promosyon anlaşmalarındaki rekor ücret olan aylık 130 lirayı geçen bir il hala bulunmuyor.


*17 Şubat 2020 İtibariyle Banka Maaş Promosyonu Türkiye Sıralaması
**Yeni anlaşmalar yapıldıkça liste güncellenecektir. 

Banka promosyon anlaşmalarında farklı kriterler gözetilerek açıklamalar yapılsada; saglikpersonelihaber.net olarak aylık bazda en yüksek verilen ücreti göz önüne alarak bir tablo hazırladık. Buna göre şu ana kadar 61 ilde yapılan banka maaş promosyon anlaşmalarında 4 yıl için 6 Bin 250 liralık toplam ücretin ay bazında 130 liralık net ücretiyle İstanbul ili Türkiye’de tüm zamanların en yüksek maaş promosyon anlaşmasını elinde bulunduruyor. İstanbul’un ardından 4 yıl için 5.806 liralık toplam ücretin ay bazında 120,96 liralık net ücretiyle Balıkesir Üniversitesi geliyor. Bu iki Kurumun ardından, 3 yıl için 4 Bin 145 liralık toplam ücretin ay bazında 115,14 liralık net ücretiyle Iğdır ili  geliyor.  

Ankara Banka Promosyonunda 5 Bin 700 Lira da Kaldı! haberimiz için tıklayınız.

5 YILLIK ANLAŞMA YAPAN İLLER SIRALAMASI

4 YILLIK ANLAŞMA YAPAN İLLER SIRALAMASI

3 YILLIK ANLAŞMA YAPAN İLLER SIRALAMASI

Banka Promosyonunda Erzurum 4 Bin 104 Lirayla Rekor Kırdı! haberimiz için tıklayınız.

En yüksek banka maaş promosyon anlaşmasını yapan 3 ilin ardından en düşük ücretlerle anlaşma yapan 3 ili de yazmadan edemeyeceğiz. Çankırı Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi için yaptığı 2 farklı anlaşmayla 61 İl içerisinde sonuncu olurken, Şanlıurfa 2 bin 268 liralık 3 yıllık ay bazında 63 liralık anlaşmasıyla sondan ikinci, bu iki ili Çorum 2 bin 500 liralık 3 yıllık ay bazında 69,44 liralık anlaşmasıyla takip etti.

En Son Banka Promosyon Anlaşması Yapan İller;

ANKARA

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal BOLATÇI’nın Yetkili sendika adına komisyonda yer aldığı ihalede 52 bin sağlık çalışanının promosyon ücretini belirlemek için yapıldı. Buna göre 5 yıllık süre için sürekli işçiler de dahil olmak üzere toplam 52 bin çalışana 5 yıllık süre için 5.700 lira promosyon ücreti verilecek.

KOCAELİ

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ihaleye yedi banka katıldı.12bin sağlık çalışanının sonucunu merakla beklediği, kapalı teklif usulü ile başlayan ihale açık arttırma ile devam etti. 1.200 TL teklif ile başlayan ihalede Ziraat Bankasının 4.200 TL teklifi karşısında diğer bankalar ihaleden çekildi. Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Yıldırım, verilen miktarın yeterli olmadığını, sağlık çalışanları adına bunu kabul edemeyeceklerini söyleyerek teklifin artırılmasını istedi. Sağlık Sen Sendikası, ihale komisyonu ve İl Sağlık Müdürlüğünün yoğun çabaları neticesinde Ziraat Bankasının teklifini 5 (beş) yıllığına 6300 TL olarak revize etmesi üzerine banka ile maaş promosyon sözleşmesi imzalandı.

BİNGÖL

Bingöl Sağlık-Sen Şubesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada;

“Bingöl Sağlık-Sen olarak komisyon üyeliğini yaptığımız banka promosyon ihalesi ziraat bankası ve akbank arasındaki çekişmeyi ziraat bankası 5.200 ₺ ile kazandı 

Tek seferde ocak ayında hesaplara yatırılacaktır tüm sağlıkta çalışanlarımıza hayırlı olsun” denildi.

DENİZLİ

Denizli Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada;

Üyelerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde taşımaya devam ediyoruz.

Denizli Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm kurumlarda görev yapan kamu personelini kapsayan promosyon ihalesi 36 aylık 3960 TL Yapı Kredi Bankası ile peşin olarak anlaşmaya varılmıştır.

Bu süreçte emeği büyük olan Başta Sağlık Müdürümüz Uz.Dr.Berna Öztürk'e ,ihale komisyonumuza ve katkısından dolayı Yönetim Kurulumuza Teşekkür Ederim. 

Sağlık Çalışanlarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.

MUĞLA

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler/ağız diş sağlığı merkezleri personel aylık maaş ve ücret ödeme ‘Banka Promosyon ihalesi’ Muğla Ağız Diş Hastanesi’nin konferans salonunda gerçekleşti. 

9 bankanın katıldığı Banka Promosyon İhale’sinde 19. Turda Ziraat Bankası’nın 6 Bin 520 TL teklif vermesiyle Yapı Kredi Bankası ihaleden çekilen taraf oldu. Sağlık çalışanlarının 5 yıllık süreç için alacağı maaş promosyonu Ziraat Bankası tarafından 6 Bin 520 TL olarak sonuçlandı.

Muğla Sağlık Sen İl Başkanı Özcan Çiçek; “Yetkili sendika Muğla Sağlık Sen olarak ihale komisyon üyesi olduğumuz, Kamu hastanelerinde görevli tüm sağlık personeli ve sürekli işçi çalışanlarımız için gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesi tamamlanmıştır. Yetkili sendika olarak yaklaşık üç haftadır tüm bankalar ile yoğun çalışma ve istişarelerimiz sonrasında bugün yapılan ihaleyi 30 ocak 2020 tarihinde tek seferde ödenmek üzere, 6.520 TL ile Ziraat Bankası kazanmıştır. Sağlık çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Banka Maaş Promosyon İhalesinde Anlaşmaya Varıldı

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve yetkili sendika olarak Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığının iştirak ettiği banka maaş promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarını memnun eden bir fiyat elde edildi.

İhale sonunda il genelinde tüm çalışanlara 5 yıl için tek seferde Ziraat Bankası tarafından peşin olarak 5.820 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarını kapsayan bir banka maaş promosyon ihalesinin başarıyla tamamlandığını belirterek Bankayla yapılan 5 yıllık anlaşma sonucunda sağlık personellerine 2020 ocak ayından geçerli olmak üzere tek seferde 5.820 TL promosyon ödeneceğini dile getirdi. Yapılan promosyon anlaşmasının tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olmasını söyleyen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz ihale sürecinde emeği geçenlere ayrıca teşekkür etti.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilen Banka Promosyon İhalesi Sonuçlandı

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen banka promosyon ihalesinde, sağlık çalışanı tek seferde peşin olarak 4.400 TL promosyon ödemesine hak kazandı.

İhale sonunda il genelinde çalışan Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm sağlık tesislerinde çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan açık artırma 6 saat süren yoğun bir teklif pazarlığının ardından 4.400 TL. üzerinden promosyon ödemelerinin yapılması konusunda ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı.

Van’da Sağlık Çalışanlarına Promosyon Anlaşması 3 Yıl İçin

Van İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastaneler ve ağız diş sağlığı merkezi personelinin aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü ihalesi gerçekleştirildi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen banka promosyon protokolü ihalesine 7 banka katıldı. 4 bin 104 sağlık çalışanının sonucunu merakla beklediği ihale, birinci oturum ile kapalı teklif usulüyle gerçekleştirildi. İhale komisyonuna İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yavuz Taşhan başkanlık yaparken, hastane yetkilileri ve sendika temsilcileri de hazır bulundu.

İlk turun ardından Vakıf Bank, Halk Bank ve Garanti Bankası ihaleden çekildi. Bu durumun sonucunda ihale, açık arttırmayla devam etti. Yürütülen süreç sonucunda son tura Akbank ve Ziraat Bankası kaldı. Çekişmeli geçen son turda, Ziraat Bankası yetkilileri yeni tekliflerinin 3 bin 975 TL olduğunu komisyona ilettiler. Komisyonun ısrarlı pazarlığı neticesinde bu tutar 4 bin TL olarak karara bağlandı.

Osmaniye’de Promosyona Ek Olarak 100 TL B onus

Osmaniye’de çalışan sağlık personellerine Ziraat Bankası 5.880 TL ile anlaşmaya varıldı.

İhaleye giren 8 bankanın tekliflerinin ardından, son ikiye kalan Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası Ziraat Bankası olurken, kazanan Ziraat Bankası oldu. Ayrıca, Ocak ayına kadar kredi kartı alan personele ise 100 B onus verileceği belirtildi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Promosyon Anlaşması Sonuçlandı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tüm sağlık tesisleri adına promosyon anlaşması yapıldı.

36 aylık sözleşme karşılığı peşinen ödeme şeklinde 3.965 TL ile banka promosyon sözleşmesi imzalandı.

Düzce’de Anlaşma 5 Yıllık

Yapılan promosyon ihalesinde, Yapı Kredi Bankası en yüksek teklifi vererek kişi başına 5.465 TL ile ihaleyi alan taraf oldu.

Düzce Sağlık-Sen Başkanı Cihan Özal, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada; “Yetkili sendika olarak katıldığımız, İl Sağlık Müdürlüğü Promosyon ihalesi; 2.402 personel üzerinden 5 (Beş) yıllığına Yapı Kredi Bankası ile kişi başı 5.465 TL peşin olarak ödenecek şekilde sonuçlanmıştır. Ödemeler İl Sağlık Müdürlüğü için Şubat 15 sonrası ay sonuna kadar, Atatürk Devlet, Akçakoca Devlet ve Ağız ve Diş  Sağlığı Merkezi Ocak 15’i sonrası ay sonuna kadar, Sürekli İşçiler Haziran ayı sonuna kadar  hesaplara yatırılacaktır. Başta İl Sağlık Müdürlümüz Dr. Yasin Yılmaz olmak üzere  Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür  ederiz.” ifadelerinde bulundu.

Samsun’da İhaleye 10 Banka Katıldı

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler, ağız diş sağlığı merkezleri personel aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü sonucunda, Samsun’daki sağlık çalışanlarına 6 bin 50 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve sağlık çalışanlarını temsilen Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlyas Biçer’in masada olduğu banka promosyon ihalesinde sonuç belli oldu. İhale sonunda il genelinde yaklaşık 12 bin sağlık çalışanı, 6 bin 50 TL promosyon ödemesine hak kazandı.

10 bankanın katıldığı ve 3 bin TL ilk tekliflerle başlayan ihale, 2 bankanın çekişmesi sonucunda 20. turda Yapı Kredi Bankası’nın 6 bin 50 TL teklif vermesiyle son buldu. Sağlık çalışanlarının,promosyon ödemesinin 15 Ocak 2020’de tek seferde peşin olarak alacağı bildirildi.

Amasya’da İhale Sonuçlandı

Amasya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihalede; 2020, 2021, 2022 yıllarını kapsayan banka promosyon ihalesinde 3.604 TL gibi rekor bir oranla Akbank ile sözleşme imzalandı.

Antalya’da Sağlık Çalışanlarına Tek Seferde Rekor Promosyon

BANKA MAAŞ PROMOSYONU 6360 TL OLDU.

Şube başkanımız Sinan KULUÖZTÜRK ve Antalya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Ünal HÜLÜR'ün girişimleriyle Banka Maaş Promosyonu İhalesi bugün tekrar yapılmış ve İhaleyi 5 yıl için 6.360 TL ile Ziraat Bankası kazanmıştır. Göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ünal HÜLÜR'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz. Tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olsun.

Editör: Haber Merkezi