AYDIN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: TEKLİF DEĞERLENDİRME AŞAMASINDA

Aydın Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; " 27.11.2019 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan tüm çalışanlarımız için (4- D Kapsamında çalışanlarımız dahil olmak üzere) yapılan “Maaş Ödeme Protokolü” Promosyon İhalemize davet edilen ilimizde faaliyet gösteren banka şubelerinden; Ziraat Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank ve Halkbankasının katılım göstererek ihalemiz gerçekleştirilmiştir.  60 Ay (01.01.2020 – 31.12.2024 ay dönemleri) süre için katılım gösteren Ziraat Bankası tarafından  toplam, kişi başına 6.420,00 TL fiyat teklifi ile en yüksek teklifte bulunulmuştur. İhalemiz  henüz sonuçlanmamış olup halen teklif değerlendirme aşamasındadır. Tüm çalışanlarımıza saygılarımızla duyurulur. " açıklaması yapıldı. 

Anlaşmayla ilgili Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada;

“Aydın İl Sağlık Müdürlüğü maaş promosyon anlaşması 6420 TL 5 yıl tek seferde ödeme ile ziraat bankasında kalmıştır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.” denilirken,

Türk Sağlık-Sen’de;

“Promosyon ihalesi 6420 tl ile ziraat bankası almıştır. İlk maaş alındıktan sonra PEŞİN olarak hesaplara yatacaktır. Şu an sözleşmesi devam eden personeller (örneğin 4 d, halk sağlığı ve 112 çalışanları ) sisteme daha sonra dahil olacaklar ve (dahil oldukları ay kadar aylık 107 tl × alacakları ay ) kadar PEŞİN alacaklar. Bilgilerinize sunulur. ” açıklaması yapıldı.