Sağlık Genel Merkezi Yönetimi tarafından Ankara’da bulunan 2 otellerinde, 112 çalışanlarının ücretsiz olarak yararlanmasını kararı alındı.

Sağlık Sen Otellerinden Ücretsiz Yararlanacaklar

Sosyal sendikacılık anlayışıyla öne çıkan Sağlık-Sen, sivil toplum kuruluşlarına örnek olmaya devam ediyor. Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanlarının dinlenerek güvenli bir şekilde illerine dönmesini hedefleyen Sağlık-Sen Yönetimi, önemli bir karar aldı. Sendika üyesi olup olmamasına bakılmaksızın Ankara'ya vaka getiren 112 çalışanları, Sağlık-Sen Kızılay Otel ve Sağlık-Sen Ulus Otel'lerinden ücretsiz faydalanabilecek.

“Sağlık-Sen Oteli'nde güvenle dinlenebilecekler”

Kararla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, şunları dile getirdi:

"İller arası hasta nakil işlemi yapan 112 personelinin karşılaştığı zorlukları biliyor ve bu sorunlara çözüm getirmeyi hedefliyoruz. 112 çalışanları, hasta getirdikleri illerine yorgun bir şekilde geri dönüyorlardı. Bu nedenle yönetim olarak bir adım attık. Sağlık-Sen üyesi olup olmasın, Ankara'ya vaka getiren 112 çalışanları artık Sağlık-Sen Kızılay Otel ve Sağlık-Sen Ulus Otel'lerinde ücretsiz konaklayabilecekler. Gece geç saatte hasta taşıyan paramedikler, Sağlık-Sen Oteli'ne güvenle ulaşıp dinlenebileceklerdir. Bu bizim için son derece önemlidir."

Sosyal sendikacılık anlayışımızın gereği..

Doğan, sağlık profesyonellerinin karşılaştığı her türlü soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını vurgulayarak şunları ekledi:

Dr. Cuma Korkmaz Osmaniye Tabip Odası Başkanı Oldu Dr. Cuma Korkmaz Osmaniye Tabip Odası Başkanı Oldu

"Sendikal mücadelemizin yanı sıra sosyal sendikacılık anlayışımızla hekimlerin, hemşirelerin, ebelerin, paramediklerin ve sosyal hizmet uzmanlarının yanında olmaya devam ediyoruz. Projelerimizle üyelerimize ve sağlık çalışanlarına doğrudan dokunmaya, destek olmaya çalışıyoruz. Sağlık-Sen olarak, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz."