"Buğünlerde ki sorunum. Eşimden ayrıldım çocuklarım küçüktü şanslıydım diyaliz de çalışıyordum o zamanlar. Diyaliz teknikerleri gelince biz hemşireleri servise çektiler amenna ancak sağlık müdüresi ve başhekimle konuştum oğlum yalnız kalamaz beni gündüz mesaisi olan birime verin diye aldığım cevabın yorumunu sizlere ve birde yaşadıklarıma şahit Allaha bırakıyorum.

"Annelik duygularıyla haraket edemem... " Siyasilerin o burda şu şurda çalışacak baskısıyla haraket edenler söz konusu bir gencin geleceği ve bir annenin ızdırabı olduğunda vicdanının sesini dinlemekten aciz.. Oğlum 2003 lü ergen babadan hasarlı.. Gece boyu evde yapayalnız gerisini siz düşünün.Yinemi nöbet yinemi yalnızım. Allah büyük ya herkes birgün hesaba çekilecek.Palyatifte çalışıyorum.29 yıllık hemşireyim. Ayrıca çalışmayı işimi seviyorum. Tembel değilim bunu onlarda biliyor.

Geceleri bazan arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor bir elim kulağım telefonda sürekli takip diğer yarım servisin hastaların sorumluluğu.Kimse kimseyi anlamıyor onu bilirim.Karşıya herkes kör ve sağır. Düzelmesi gereken o kadar çok yasa varki.."