Yılan hikayesine dönen Sağlık çalışanlarının promosyon ihaleleri ilgili süreçte 5 ilde önemli gelişmeler yaşandı. Bolu, Erzincan, Sivas, Ordu ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğü promosyonlarla ilgili öenmli açıklamalar yaptı.

BOLU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Bolu’da görev yapan sağlık personeli için 2023-2024-2025 yıllarını kapsayan 36 aylık banka maaş promosyon ihalesini 7 Kasım 2022 pazartesi günü yapacağını duyurdu.

7 Kasım günü Bolu İl Sağlık Müdürlüğü 4. Katında bulunan toplantı salonunda promosyonla ilgili bankalarla görüşme yapılacak. Yapılacak görüşmenin herhangi bir ihale kanununa tabi olmadığı ve kapalı zarf açık artırma usulüyle yapılacağı belirtildi.

ERZİNCAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan banka maaş ve promosyon ödemeleri ile ilgili duyuruda ise; mevcut promosyon şartlarının günümüz şartlarına göre revize edilmesi için bankalar tarafından sunulan tekliflerin yetersiz bulunması nedeniyle bankalarla mutabakata varılamadığı açıklandı.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü İhale Komisyonu ve yetkili sendika temsilcilerinin yaptıkları görüşme sonucunda 11 Kasım 2022 tarihinde yeni bir banka maaş promosyon ihalesi yapılması kararı alındığı duyuruldu.

SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ise; 26 Ekim 2022 tarihinde Sağlık Müdürlüğü İhale Komisyonu ile Banka Müdürleri arasında yapılan görüşmeye dair açıklama yaptı.

İl Sağlık Müdürlüğü açıklamasında banka müdürleri ile yapılan promosyon görüşmelerinin Sağlık Bakanlığının üst düzeyde banka genel müdürleri ile görüşme yapması nedeniyle bakanlığın promosyon sonucuna göre ihalenin tekrar yapılacağı, gerekirse Sivas için yerel bir karar alınacağı duyuruldu.

ORDU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü’nün 28 Ekim günü yaptığı banka maaş promosyon ihalesinde ise bankalar tarafından verilen tekliflerin yeterli bulunmadı öğrenildi.

İl Sağlık Müdürlüğü, Ziraat Bankası ile promosyon sözleşmesini feshetmesinin ardından yaptığı yeni promosyon ihalesinde bankaların teklifini yetersiz bulundu.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü maaş promosyon ihalesinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Bursa’daki hastanelerde görev yapan sağlık çalışanları için 27 Ekim tarihinde yapılan banka maaş promosyon ihalesini ise Sağlık Bakanlığından gelen talimat sonrası durdurulduğu öğrenildi.

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı gibi Bursa İl Sağlık Müdürlüğününde Sağlık Bakanlığının sürdürdüğü banka maaş promosyon ihaleci sonucuna göre promosyon sürecini sonuçlandırılacağı öğrenildi.

OSMANİYE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğünün ise ilde bulunan10 bankaya, promosyon ihalesiyle ilgili davet mektuplarını gönderdiği ve 8 Kasım 2022 günü maaş promosyon ihalesinin İl SağlıkMüdürlüğünde yapılacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi