İşçi maaş bordro haberleri yaptığımız da vatan hainliğine varan eleştiriler alsakta emekliliği gelmiş hemşireye 10 bin lira maaş + sabiti vermeyen sistemin ücret adaletsizliği yaparak tüm yan ödemeleri dahil 10 bin lira maaş verdiği sürekli işçi maaşını tabiki komuyouyla paylaşmaya devam edeceğiz. Amacımız sürekli işçilere çok maaş veriliyor yada hak etmiyorlar ASLA olmadı, olamaz, işçiye verilirken neden sağlık personeline hak ettiği verilmiyor eleştirisinde bulunuyoruz.

Diğer taraftan sağlık personelinin döner sermaye ödemesi aldığı ama sürekli işçilere maaşlara ilaveten her ay döner sermaye ödemesinin yapılmaması da işçilerin dile getirdiği eleştiriler arasında yer alıyor. 

Sağlık Bakanlığı çalışanları arasındaki gelir adaletsizliği sürekli işçi maaşı ile Lisans mezunu bir hemşirenin maaş bordrolarıyla bir kez daha göz önüne serildi. Buna göre, teknik servisde görev yapan bir sağlık çalışanı maaşı tüm yan ödemeleri dahil 10 bin 259 Lira olurken, lisans mezunu bir Hemşirenin (hekim haricinin tamamı) ise 5884 lira maaş ( emekliliğe yansıyan) aldığı ortaya çıkmış oldu.

2022 OCAK SÜREKLİ İŞÇİ MAAŞ BORDROSU

2022 ŞUBAT SÜREKLİ İŞÇİ MAAŞ BORDROSU

2022 ŞUBAT AYINDA ALINAN İKRAMİYE BORDROSU

2022 Hemşire Maaşı Ne Kadar?

Gelinen noktada, yüksek lisans hatta doktora yapan insanların dahi Devlet Kurumlarında temizlik görevlisi, Bilgi İşlem gibi sürekli işçi kadrolarına atanması teşvik ediliyor eleştirileri gelirken, 4 d temizlik işçisi  sağlık çalışanın hemşire, ebe, biyolog gibi kalifiye personelden daha fazla alması bireyler tarafından okumanın dezavantaj olarak yorumlayacağına işaret edildi.