Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gümüşhane’ye giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı iftar programının ardından gündeme dair açıklama yaptı.

Memurların yaklaşık dört yıldır beklediği 3600 ek gösterge çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, “mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de 3600 ek gösterge meselesi” dedi. Ek gösterge ile ilgili çalışmaların nihayet ermek üzere olduğunu vurgulayan Çalışma Bakanı Bilgin, kamu personeline seslenerek “şundan emin olsunlar devletimiz sizi asla unutmadı” dedi.

YÜKSEK ENFLASYONLA İLGİLİ ÇALIŞANLARA YÖNELİK DÜZENLEMELER AÇIKLANACAK

Yüksek enflasyonla ilgili de konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyon tahribatlarına karşı yeni çalışmaları olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı’nın önümüzdeki günlerde bu konudaki çalışmaları kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. Bilgin, “bütün çalışanlarımız emeklisi, memuru, kamu personeli, işçi herkes bilsin ki Türk devleti sosyal hukuk devletidir ve çalışanlarını mutlaka korur, hepsiyle ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir” açıklamasında bulundu.