Tenecioğlu yaptığı paylaşımda, 21 yıllık doktorum, 5 yıl asistanlık, 2 yıl mecburi hizmet, 2 yıl Başasistanlık sonrasında dünyanın sayılı kardiyoloji merkezlerinin birinde 4 yıl Doktora yaptığını söyleyerek Doçent olarak aldığı maaş bordrosunu paylaştı. 

ZABITA MAAŞIYLA DOÇENTİ YAKALADI

Kardiyoloji Doçentinin bordrosunda aldığı maaş 10.654 TL olarak gözükürken, 8. derecedeki bir Belediye Zabıtasının maaşının ise 9.876 TL olduğu görüldü. Doktorluk gibi çok zor bir mesleği yapıp, üstüne çalışmaya devam edip Uzmanlık, Yrd. Doçentlik sonrasında Doçent olma başarısını gösteren bir hekime sadece 10 Bin TL maaş vermek akıl alır gibi değil yorumları yapılıyor. 

HEMŞİRE 5 BİN LİRA MAAŞ ALDI

Diğer taraftan Mesleğinde 20 yılı geride bırakan bir hemşirenin şu anki maaşının 5.397 TL olduğu biliniyor. 24 saat nöbet  usulü ile çalışan yıprandırıcı bir meslek dalında, bilgisi eğitimi ve 20 yıllık hizmeti tecrübesi ile aldığı maaşın içler acısı durumda olduğu su götürmez bir gerçek iken TBMM sağlık çalışanalrına yapacağı iyileştirmeyi bu haftada gündeme almayacağının öğrenilmesinin üzerinden sadece saatler geçti.