Söz konusu hızlı ve doğru habercilik olduğunda rakip tanımayan saglikpersoneliHABER.Net, dün yine çok önemli bir gazetecilik başarısına imza atarak, mesai mefhumu gözetmeden, hafta sonu tatili, bayram tatili demeden, personel eksikliğine rağmen gün aşırı nöbetler tutarak çalışan sağlık çalışanlarına yönelik Erzurum Valisi tarafından yapılan bir toplantıda sarf edilen sözleri manşetlerine taşımış ve özellikle sendikalara sormuştuk, tepkiniz ne olacak diye. 

VALİ NE DEMİŞTİ! tıklayınız.

Semih Durmuş sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile;

"Erzurum Valisi Okay Memiş’in, sağlık çalışanlarına yönelik sarf ettiği “mendeburca” ifadesi büyük bir talihsizliktir. Bu ifade tüm sağlık çalışanlarını derinden üzmüştür. Kendisini sağlık çalışanlarından özür dilemeye davet ediyoruz." dedi.

Haber Merkezimiz Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'ye konuyla ilgili ulaşarak görüşlerini sordu. Genel Başkan Önder Bey basın birimi aracılığıyla açıklama yapacağını açıkladı. Açıklama geldiğinde yayınlayacağız. Diğer sendikalardan da bu konuda açıklama yapılırsa yayınlamaya devam edeceğiz.