Bizler de Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya bir nebze olsun bu zorlu süreçte çalışanlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız nezdinde virüsten korunmak için hijyen kurallarını hatırlatmak adına kurumlarımızı ziyaret ederek çalışanlarımıza kolonya hediye ediyoruz. ...

YILMADAN, YORULMADAN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Başkan Yıldırım, sağlık çalışanlarımız, kendi hayatından, sevdiklerinden vazgeçerek, insan sağlığına adanmış binlerce isimsiz kahraman olarak, toplumu yeniden ayağa kaldırmak, insanoğlunun kaderini kurtarmak için kendi canlarından vazgeçmişlerdir. Bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüse karşı da aynı azimle görevlerini yürütmekte yılmadan, yorulmadan mücadelenin ön cephesinde yer almaya devam etmektedir.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI % 100 RİSK ALTINDA

Korona virüsün tüm dünyada ve ülkemizde yarattığı panik sürerken, yüksek risk grubunda olan sağlık çalışanlarımız salgın tehdidi ile büyük risk altında olduğunu ifade eden Şube Başkanı Erdal Yıldırım, sağlık çalışanlarımız Korona virüsü ile karşı karşıya kalma olasılığı yüzde 80-90 hatta yüzde 100’dür. Birçok hastanın olduğu ortamda çalışmak durumunda kalan sağlık çalışanlarımız ve aileleri mağdur durumdadır. Halkımızın sağlığını korumak adına hastanelerde çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarımız, çalışırken de bir yandan “ya bugün evime aileme virüs taşırsam” diye endişelenmektedir.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ KORUMA ALTINA ALINMALI

Sağlık çalışanlarının güçlü bir mesleki sorumluluk bilincine sahip olduğunu da dile getiren Başkan Yıldırım, çalışanlarımız Korona Virüse yakalanmaktan çok, ailelerine ve dolayısıyla yaşadıkları çevreye bulaştırma endişesi yaşamaktadır. Bu sebeple sağlık çalışanlarımıza bu süreçte hastaneler civarında konaklama için planlama yapılmalıdır. Sayın valimiz ve kamuoyu sağlık çalışanlarımızın bu haklı endişesine ivedilikle kulak verilmelidir.

BİZ SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Başkan Yıldırım, günlerdir vatandaşlarımıza mümkün olmadıkça evden çıkmayın çağrıları yapılmakta olduğunu ifade ederek, sağlık çalışanları olarak bu süreci en hafif şekilde atlatmak adına tekrardan vatandaşlarımıza hatırlatıyoruz. Diyoruz ki; Biz sizler için buradayız, sizde bizim için evde kalın…

Editör: Haber Merkezi