Özgür Yıldırım’ın bir çok farklı döneminde farklı sebeplerle soruşturma geçirdiği ve bu nedenle istifa ettiği iddia edilirken istifasından bir yıl sonra dahi sendika gündeminden düşmediği belirtilen haberde Yıldırım’a “Pandemi dönemi neredeydin” sorusu yöneltilirken “izin ve raporlarla hastanedeki mesaisine gitmediği” iddia edildi.

Şube Başkanı geçtiğimiz gün ““namus ve şeref sözü verenlerin verdikleri sözü seçim salonunda unuttuklarını” dile getirmiş, “İzmir 4. İş Mahkemesine açtırdıkları davayı kaybetmeyi sindirememiş DELEGELERİN OYLARIYLA verilen GÖREVİ VE GÜVENİ KÖTÜYE KULLANARAK Şube yönetim kurulu üyelerini USULSÜZCE “Tedbiren el çektirmiş” bunu kullanarak Yapılan seçimi engellemişlerdir.” İddialarında bulunmuştu.


Sağlık Sen Şube Başkanı Genel Merkezin Usulsüzlüklerini Tek Tek Sıraladı! - TIKLAYINIZ.


Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube Yönetim kurulunda bulunan 2 üyenin şerh düşmesine rağmen Yıldırım’ın ekibinin baskın bir seçimle delege seçimlerini kazanmak için yaptıkları girişimin genel merkezden döndüğü ileri sürülen site haberinde, delege seçimlerinin bayram tatili ile hafta sonu arasına denk getirilmeye çalışıldığını belirtildi.

Miadı Dolan Makamı “Özgür” Bırakmalı Denildi

Şubeyi bir kaos ortamına dönüştürdü suçlaması yöneltilen Özgür Yıldırım’ın hangi sendika otoriteleri olduğu bilinmeyen taraflarca “yaşanan kan kaybının ancak bir kan değişimi ile önüne geçirebileceği” dedikleri yazıldı.

Özgür Yıldırım’ın hakkında yapılan iddialara ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

1 AYLIK SİTEYE SPONSOR OLAN GENEL MERKEZ

Diğer taraftan Sağlık Sen Genel Merkezine muhalif olan İzmir 1 Nolu Şubeye cevap veren web sitesiyle ilgili ilginç iddialar da gündemde. 7 Ekim 2021’de alan adın alınan siteye, 1 ay bile olmadan hiçbir hiti vs. olmadığı halde Sağlık Sen Genel Merkezi tarafından reklam verilerek sponsor olunduğu biliniyor. haberler com gibi reklam ücreti 2 bin liraları bulan 10’larca siteye ilanlar verilerek sağlık personeline yönelik haberler yapıldığı görüntüsüyle 2023 Genel Merkez yönetim kurulu seçimlerinde kamuoyu oluşturmaya yönelik alt yapı hazırlıkları yapıldığı gelen iddialar arasında.