Yeni başhekim Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hamid Özmen oldu. Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin eski başhekimi Ahmet Zengin atandı.

Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hamid Özmen ile aynı hastanede görevli eşi İç Hastalıkları Uzmanı Esma Özmen’in tayinleri çıktığı öğrenildi.

Dört buçuk yıldır Akçakoca Devlet Hastanesi'nde görev yapan başarılı ve özverili çalışmaları ile Akçakoca kamuoyunun takdirini ve sevgisini kazanan İç Hastalıkları Uzmanı Esma Özmen, Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne atanırken, eşi Üroloji Hekimi olan ve 3 yıla yakın hastane başhekimliği görevinde bulunan Başhekim Op. Dr. Hamid Özmen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atandı. Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne de Düze Atatürk Devlet Hastanesi'nin eski başhekimi Genel Cerrah Ahmet Zengin’in atandığı bilgisine ulaşıldı.

Bilindiği gibi son aylarda sağlıkta artan sıkıntı ve şikayetler üzerine harekete geçen Sağlık Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda ilk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Gülerkaya ve yardımcısı istifa etmiş, çok geçmeden İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İbrahim Özcan da görevinden ayrılmıştı.

Op.Dr. HAMİD ÖZMEN KİMDİR?

1981 YILINDA KARABÜK'TE DOĞDU. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİN KARABÜK'TE TAMAMLADI. 2005
YILINDA ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU.

2014 YILINDA DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÜROLOJİ ANABİLİM DALINA İHTİSASINI TAMAMLADI. 2014 YILINDAN İTİBAREN AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİNDE BAŞHEKİM OLARAK ÇALIŞTI.