“Yeni Çalışma Bakanımızın, vergi dilimlerinin sabitlenmesi ve çalışma saatleri konusunda yapacağı çalışmalara ilişkin beklentilerimiz var. Bu konuda umutluyuz ve yeni bakanımızın bu çalışmaları başarıyla tamamlayacağını umuyoruz.” Şeklinde taleplerini dile getiren işçiler, Vedat Bilgin’e olan teşekkürlerini her fırsatta dile getiriyorlar.

İşçi kesimi için, çalışma saatlerinin 40 saate düşürülmesi ve vergi diliminin sabitlenmesi talepleri önemli bir gündem maddesi olarak öne çıkıyor. Bu talepler, işçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve gelirlerinin artırılması yönünde temel beklentilerini yansıtmaktadır. Ayrıca, kamu işçilerinin tayin hakkı konusunun da çözüm bekleyen talepler arasında olduğu ifade ediliyor.

Çalışma saatlerinin 40 saate düşürülmesi, işçilerin daha sağlıklı bir iş-yaşam dengesi kurmalarını ve daha fazla zamanlarını aileleriyle geçirmelerini sağlayacağı ifade edilirken, bu düzenleme, işçilerin verimliliğini artırarak iş memnuniyetini ve refahını da destekleyeceği dillendiriliyor.

Kamu işçilerinin maaşları 18 ila 22 bin TL arasında değişiyor Tıklayın

Sağlık Bakanlığı toplu iş sözleşmesi imzasına saatler kaldı! İşçiye Net 65 Bin TL Yolda.. Tıklayın

2023 - 2024 Sağlık Bakanlığı kamu işçisi toplu iş sözleşmesi için tıklayın.

Kamu işçileri Kurban Bayramı Tatili Nöbet Ücretleri! Tablolu Anlatım! tıklayın

Sağlık Bakanlığında İşçilerin Toplu Sözleşmesi Törenle İmzalandı! 65 Bin Liraya Son Adım! Tıklayın

Kamu işçisinin ortalama net maaşı 18 Bin - 22 bin TL arası oldu Tıklayın