Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hemşire P.Ç.A., aralarında doktor, hemşire, güvenlik personeli, teknisyen ve temizlik personelinin de bulunduğu 7 kişiyi Forex ile çok para kazanacakları vaadiyle kandırarak bankadan kredi çektirdiği ileri sürüldü. Mağdurlar, hemşire hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundu.

Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu

Erkek hemşire Fahri Gözpınar, yaşanan dolandırıcılık olayını şu sözlerle anlattı: "Aynı hastanede çalışan hemşire P.Ç.A., 'size çok para kazandıracağım. Ben bunun eğitimini aldım' diyerek bizi kandırdı. Bankadan para çektim. Ben 30 bin dolar verdim. Kredi taksitlerini ana paraya dokunmadan ödeyip bize de kar payı verecekti. Bankadan bize çektirdiği paranın taksitleri ödenmeyince icralık olduk ve dolandırıldığımızı anladık. 7 kişi olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Cezalandırılmasını istiyoruz."