Çorlu Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı C.K. ile hastanede Ortez/Protez teknikeri olarak görev yapan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga yaşandı.

Taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

C U M A L İ K 4Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olarak görev yapan Halil İbrahim Kazankaya arasında yaşanan kavga, güvenlik kameralarına yansıdı. Taraflar olay sonrasında birbirlerinden şikayetçi olurken, hastane yönetimi ise konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.

BAŞINA DARBE ALDI

C U M A L İ K 2

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

Çorlu Devlet Hastanesi'nde dün yaşanan olay, hastaneye malzeme alımı nedeniyle başlayan bir tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle meydana geldi. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda Kazankaya başına aldığı darbeyle yaralandı. Polis merkezine başvuran taraflar karşılıklı olarak şikayette bulunurken, hastane yönetimi de olayla ilgili olarak idari soruşturma başlattı.

C U M A L İ K 1

HAVALANDIRMA EKSİKLİĞİ..

Olayın detaylarına ilişkin, Kazankaya'nın alçı odasında havalandırma eksikliği ve gerekli malzemelerin bulunmaması nedeniyle idareye başvurduğu öne sürüldü. Kalite ve destek hizmetlerinden sorumlu müdür yardımcısı ile sağlık teknikeri arasında başlayan sözlü atışmanın zamanla yumruklu kavgaya dönüştüğü güvenlik kamerası kayıtlarında görüldü.

Kavga görüntülerini izlemek için tıklayınız.