Hastanede yaşanan pisliği, çalışmayan televizyonları kışın soğuğunda hasta odalarında yanmayan kaloriferleri fotoğraflayarak gazetemize ulaştıran okuyucularımız, yetkililerden bu hastanede hijyen konusunda gereken çalışmanın yapılmasını istediler.

Doç. Dr Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hastaların mail ve iletişim kısmından haber sitemize gönderdiği görüntüler yürekleri burktu.

Doç. Dr Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hastalardan edinilen bilgilere göre hastaların kaldıkları odalarda hayatta kalma mücadelesi verdikleri ortaya çıktı.

Haber sitemize ulaşan görüntülerde kaloriferler yanmadığı için oda içerisinde battaniyelere sarılarak ısınmaya çalışan ve kendi montlarını çocukların üzerine üşümesin diye örttüğü görülen hastalar, gereken temizliğin ve hijyenin olmamasından şikayet etti.

1 yıldır televizyonların çalışmadığını, sıcak suyun akmadığını ve hijyenin son derece önem taşıdığı salgın döneminde gereken temizliğin yapılmadığını söyleyen hastalar, söz konusu durumu hastane yönetimine ilettiklerini fakat ilgilenen kimsenin olmadığını belirttiler.