Bir süre önce Ebru Şallı'nın, eşi Uğur Akkuş'tan ayrılacağı medyaya yansımış ancak evliliklerine tam gaz devam eden çift bu kez basına ilginç bir konuyla haber oldular.

Magazin camiası son olarak, tüp bebek tedavisi gören Şallı'nın başına gelenleri konuşuyor.

HAMİLELİK İÇİN İLK TRANSFER YAPILDI

Doktorlarla görüşen 45 yaşındaki eski manken, aldığı "Anne olmak için bir engeliniz yok" cevabıyla sevinmişti. Yaklaşık 1 haftadır karar verme aşamasında olan Şallı, önceki gün hastanenin yolunu tuttu. Tüp bebek tedavisine başlayan Şallı'ya ilk transfer yapıldı. 

ŞALLI'NIN İÇ ÇAMAŞIRLARI KAYBOLDU


Sonucu heyecanla beklemeye başlayan Şallı ve eşi Uğur Akkuş, saat 16.00'da girdikleri hastaneden akşam 22.00'da çıkarken yaşadıkları olayla gerildi. İddiaya göre işlem sırasında ünlü sunucunun iç çamaşırları kayboldu.

Bu durumu duyunca çılgına dönen Uğur Akkuş, hastaneyi ayağa kaldırdı.

KAMERA KAYITLARINI İNCELEMEK İSTEDİ

Hatta iş insanının kamera kayıtlarının incelenmesini istediği de konuşulanlar arasında. Daha sonra evlerinin yolunu tutan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, 10 gün sonra gelecek gebelik haberini heyecanla beklemeye başladı. 

Ebru Şallı... 'İÇ ÇAMAŞIRI' CEVABI!

Hamilelik için tedavi gören Ebru Şallı hakkındaki iddia gündem oldu. İddiaya göre Şallı'nın tedavi gördüğü hastanede iç çamaşırları kaybolunca eşi Uğur Akkuş hastaneyi bastığı iddia edilmişti. Bu iddialar gündem olunca ünlü model Ebru Şallı hemen bir paylaşım yaptı.

Ebru Şallı bu iddiaların gündem olmasının ardından bir paylaşım yaparak "La Fontaine'den masallar var yine bugün tek bir gazete ama pek bir sever beni çok sevişiriz" yazdı.