Denizli’de özel bir hastanenin yönetim kurulu başkanlığını yapan M.Ç.’nin tutuklanması kentin en çok konuştuğu konuların başında yer alıyor.

Muğla Fethiye’de bir otele üçte bir oranında ortak olan doktor M.Ç.’nin diğer ortaklarla yaşadığı anlaşmazlıklar üzerine aralarında tartışma çıktığı, iddialara göre bazı silahlı gruplardan oteldeki idareyi almak için doktorun yardım istediği, polise intikal eden iddialar üzerine iki aydır soruşturma sürdüren emniyetin doktor M.Ç.’yi gözaltına alarak adliyeye sevk ettiği ve doktorun tutuklandığı öğrenildi.

BIÇAKLANDIĞI SÖYLENEN EŞ DENİZLİ HABER’E KONUŞTU: BIÇAKLAMA YOK

Yine başka bir iddia ise doktor M.Ç’nin eşi Z’yi tetikçi tutup bıçaklattığı ve tutuklamanın da otelle ilgili değil, bıçaklamaya azmettirdiği olduğu yönündeydi. Denizli Haber, konuyu Doktor M.Ç’nin eşi Z.Ç’ye sordu. Z.Ç, bıçaklama olayını kesinlikle yalanlarken, “Böyle bir olay olmadı” dedi. “Tutuklama yok mu diyorsunuz?” sorumuza ise “Bıçaklama yok” diye cevap verdi.

HASTANE YÖNETİMİ BİLGİ VERMEDİ

Denizli Haber’in ulaştığı hastane yetkilisi ise Dr. M.Ç’nin rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gelmediğini, tutuklama hakkında bilgisinin olmadığını söyledi. Yargı ve polis kaynakları tutuklamayı doğruladı ancak yargılama sürecinin selameti açısından dosya hakkında bilgi veremeyeceklerini bildirdiler.

‘YAKINDA BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK’

Masumiyet karinesi gereği, hastane ve kişi isimlerini açık yazmadığımız olayla ilgili Z.Ç, eşinin yakın zamanda bir basın açıklaması ile kamuoyuna bilgi vereceğini söyledi.