Giresun'a yeni yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir skandal paylaşım damgasını vurdu.   Hastaneye gelen yaşlı adam ağzında maskesi, elinde ilaç poşeti ve bastonlarıyla bir anda rahatsızlanmaya başladı. Oturduğu koltukta bastonlarını yere atarak kıvranmaya başlayan yaşlı adamı gören başhekim sekreteri yardım etmesi gerekirken cep telefonuyla kayıt almaya başladı. 

HASTAGH İLE ALAYLI SÖZLE PAYLAŞIM YAPTI

Hastagh(heştek) yaparak " Vur kafanı sen daşlara amca" diye yazarak TikTok'ta paylaştı! Doktor çağırması gereken sekreterin sağlık kuruluşunda görevine yakışmayacak olan yaptığı bu hareket koltuğundan etti. TikTok uygulamasında müzik eşliğinde alay geçtiği bu görüntü yüzünden başhekimlikteki sekreterlik görevine son verildi. Sadece Taka Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre hastane yönetimi kendisi hakkında soruşturma başlatıldı. 


Başhekim Sekreteri Pes Dedirtti: Hasta Yakınını TikTok Videosuna Alet Etti! - TIKLAYIN


Giresun İl Sıhhat Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut göre konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada “Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde başhekim sekreteri olarak tahsis bölge ve ilgili videoyu paylaşan çalışanımız hakkında soruşturma başlatılmış olup, başhekimlikteki görevine son verilmiştir. Durum 13 Ocak 2022 tarihinde vuku bulmuş olup, yoğun kar yağışı nedeniyle köyüne ulaşım sıkıntısı yaşayan amcamız hasta nakil aracımızla sağlık durumu ekiplerimizce sağ salim köyüne ulaştırılmıştır” ifadelerine yer verildi.