Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede görevli memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler dahil olmak üzere çalışanlara banka maaş promosyonu olarak 30000 TL’nin dağıtılacağını açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki 3 yıl için çalışanların banka üzerinden maaş ödemelerinin yapılması karşılığında dağıtılacak promosyon için anlaşma sağladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi banka maaş promosyon ihalesini Türkiye Ekonomi Bankası kazandı.

Sağlıkçıya 9 Bin TL, Belediye’ye 30 Bin TL!

Türkiye Ekonomi Bankası, 2 hafta önce Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne 9000 liralık promosyon teklifinde bulunması nedeniyle tepki çekerken aynı banka Antalya Büyükşehir Belediyesine 3 yıl için 30000 TL promosyon dağıtım kararı aldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ihalesine İş Bankası 15.750 TL teklif verirken, Yapı Kredi 12000 TL, Akbank 11000 TL, Türkiye Ekonomi Bankası ise 9000 TL teklif vermişti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünün 12 Aralık 2022 tarihinde 12 bin sağlık çalışanı ile 8 bin sürekli kamu işçisi toplam 20 bin personeli için yaptığı ihale düşük teklifler sonrası iptal edilmişti.

Öte yandan promosyonla ilgili açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2022 yılında maaş farkları başta olmak üzere ödemeler ve parasal miktarın büyüklüğü ile promosyon ihalesini yenilediklerini dile getirdi.

3 defa ihaleye çıkıldığını hatırlatan Böcek, mesai arkadaşlarına en yüksek promosyon tutarını Türkiye Ekonomi Bankasının verdiğini dile getirdi.