Çorum Belediyesi, 580 personeli ilgilendiren promosyon güncellenmesi ile ilgili yeni bir anlaşma yaparak 14.500 TL’lik ek promosyon dağıtımına imza attı.

Edinilen bilgiye göre; Çorum Belediyesi ile Halk Bankası arasında 500 memur ve 80 işçiyi ilgilendiren Promosyon Sözleşmesinde güncelleme için mutabakat sağlandı.

Çorum Belediyesinde görev yapan memurlara yapılan anlaşma uyarınca Halkbank tarafından 14.500 TL promosyon dağıtılmasına karar verildi.

Halk Bankası ile Çorum Belediyesi arasındaki anlaşmanın belediye yönetimi tarafından sürdürülmesine karar verilirken, mevcut anlaşmanın güncellenerek ek 14.500 TL promosyon ücreti üzerinde anlaşıldığı bilgisi alındı.

Fesih Bedeli Kişi Başı 7500 TL!

Halkbankası ile yapılan mevcut anlaşmanın iptal edilmesi halinde kişi başı 7.500 TL Bankaya sözleşme fesih ödemesinin yapılacak olması nedeniyle Belediyenin aynı banka ile mevcut sözleşmeyi güncelleme yoluna gittiği öğrenildi.

Yapı Kredi’den de EK 16 BİN 500 TL Alınmıştı!

Diğer taraftan Çorum Belediyesi Limited Şirketindeki yaklaşık 1487 işçiyle ilgili de aynı yöntemi uygulamıştı. Limited Şirketindeki personelin promosyon anlaşması Yapı Kredi Bankası ile imzalanmıştı. Banka ile yapılan promosyon güncelleme anlaşması sonucunda EK 16.500 TL dağıtım kararı alınmıştı.