Hükümet Tasarrufa Sözleşmeli Yöneticilerden Başlasın! Şu maaşlara bakın.. Hükümet Tasarrufa Sözleşmeli Yöneticilerden Başlasın! Şu maaşlara bakın..

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni bir dönem başladı. Hastanenin Başhekimlik görevi, yapılan devir teslim töreniyle Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan'a emanet edildi. 

Törende, Hastane Başhekim Vekilliği görevini yürüten Dr. Osman Koray Turhan, bu görevini, Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda Yılın Hekimi seçilen Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan'a devretti. Hastane yönetimi ve katılımcıların yer aldığı toplantıda, yeni Başhekim Mustafa Doğan'a başarılar dileyerek, iyi niyet temennisinde bulunuldu. 

Tören, çiçek takdimiyle son bulduktan sonra yönetim toplantısıyla tamamlandı.

Yılın hekimi seçilerek adından söz ettiren Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Doğan’ın Niğde Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine getirildiği öğrenildi.

Niğde'de yılın hekimi seçilen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan, NÖHÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

Dr. Mustafa Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın katılımlarıyla gerçekleştirilen "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" temalı 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde Niğde’de yılın hekimi seçilmesiyle tanınıyor.

Dr. Mustafa Doğan, yılın hekimi ödülü almıştı

NÖHÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Doğan, geçtiğimiz ay, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Osmaniye merkez, Kırıkhan, İskenderun ve Hatay merkezdeki çalışmalarıyla dikkat çekerek yılın doktoru seçilmişti.