Bitlis Hüsrevpaşa Mahallesi Çam Sitesi mevkiinde meydana gelen bir trafik kazasında, okuldan çıkan 3 öğrenciye kamyonet çarptı. Yaşanan bu üzücü olayda öğrenciler yaralandı. 

Kazanın hemen ardından trafikte seyir halinde olan Bitlis İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ekici, yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi yaptı. Alınan bilgilere göre, etin A. yönetimindeki 34 CET 602 plakalı Ford marka kamyonet, Hüsrevpaşa Mahallesi Çam Sitesi mevkiinde ilerlerken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşları 11, 11 ve 12 olan 3 kız öğrenciye çarptı. 

Şehir Hastanesi'ndeki Su Ücretlerine Vatandaş Tepkili Şehir Hastanesi'ndeki Su Ücretlerine Vatandaş Tepkili

Sağlık Müdürü ambulansa bindi

Yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi yaparak sağlık ekiplerini olay yerine çağıran İl Sağlık Müdürü Dr. Ekici, ardından ambulansa binerek durumu kritik olan öğrencinin müdahalesini gerçekleştirerek Tatvan Devlet Hastanesine naklini sağladı. Bitlis ve Tatvan Devlet Hastaneleri'ne kaldırılan öğrencilerin tedavilerini yakından takip ettiği belirtildi.

Vatandaşlar tepki gösterdi

Kaza sonrası tepki gösteren vatandaşlar, kısa süreliğine yolu trafiğe kapattı. Ancak olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu'nun yaptığı konuşma sonrasında yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili olarak Bitlis Trafik Şube Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı belirtildi.