Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat’ın, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa ettiğine dair dilekçesini Sağlık Bakanlığı’na sunduğu öğrenildi. 

Elazığ’da başarılı çalışmalara imza atmasıyla bilinen Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, sağlık müdürlüğü görevini 2017 yılından bu tarafa yürütüyordu

Dr. Halim Özçevik, Sağlık Bakan Yardımcısı Olarak Atandı! Hayatı ve Kariyeri: İşte Detaylar Dr. Halim Özçevik, Sağlık Bakan Yardımcısı Olarak Atandı! Hayatı ve Kariyeri: İşte Detaylar

Cahit Polat, Şehir hastanesinde görev alacak

Edinilen bilgilere göre, Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat’ın Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapacağı belirtiliyor.

Cahit Polat, 3 yıl öncede bırakmıştı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü görevini Ağustos 2020'de bırakan Cahit Polat, aynı yıl içinde yeniden İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlamıştı. Polat, 3 yıl boyunca yürüttüğü Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü görevinden, profesör kadrosuna geçtiği için ayrılmıştı. Ancak Ağustos 2020'den itibaren tekrar Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi.

Prof. Dr. Cahit Polat Kimdir?

Prof. Dr. Cahit Polat, meslek hayatına 1993 yılında pratisyen hekim olarak başladı. Ardından sırasıyla araştırma görevlisi, uzman doktor, baş asistan ve doçent (eğitim görevlisi) olarak görev yaptı. 

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticiliği de dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu. 2017 yılında Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmış, daha sonra profesör unvanını alarak ayrıldığı İl Sağlık Müdürlüğü görevine 2020 yılında tekrar atanmıştı.