Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yusuf Albayrak, sağlık çalışanlarına rutin nöbet ücretlerinin yapıldığını ve bu ay döner sermaye ödemesinin yapılacağını söyledi.

SORUNLARI ÇÖZÜM BULUYOR

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yusuf Albayrak’ı makamında ziyaret etti. Akdoğan, Albayrak ile döner sermaye hakkında görüşme gerçekleştirdi. Akdoğan, “Koronavirüs pandemisi yaşadığımız bu günlerde sağlık çalışanlarımızın yoğun çaba sarf ediyor. Bu özverili çabanın bir nebze olsun karşılık görmesi adına döner sermaye ve nöbet ücretleri kapsamında gereken çalışmaların yapılması için sağlık çalışanlarımıza destek sağlanmalıdır” dedi.

HER FIRSATTA İSTİŞARE YAPMAKTAYIZ

Görüşmeler sonrası Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Albayrak, çalışanlara rutin nöbet ücretlerinin yapılığını ve bu ay döner sermaye ödemesinin yapılacağını iletti. Akdoğan; “Biliyoruz ki bu pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımızın tamamının çabası çok kıymetli ve çok önemlidir. Sağlık çalışanlarımızın bu çabasının karşılık bulması en büyük amacımızdır. Bu kapsamda ilimiz sağlık idarecilerimizle her fırsatta istişare yapmaktayız” şeklinde konuştu.