Sözleşmeli yöneticilere “korkmayın, CHP de gelse sizler görevime devam edersiniz. Size sıkıntı olmaz” diyen Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal “Eskişehir’de darbe sonrası gerçek bir hikaye yazarım sizlere” diyerek açıklamalarda bulundu.

Darbe sonrası Bir hekim açığa alınıyor ,sonra ihraç ediliyor ,sonra Eskişehir de içeri girip (hapishane) çıkıyor itirafçı oluyor ve mesleğe geri dönüş yapıyor! İldeki bir çok sağlık çalışanı için bildiği ve bilemediği her şeyi anlatıyor! Mesleğe dönüyor 1 sene sonra idareye dilekçe veriyor benim haberim olmadan sendikaya üye yapılıp para kesilmiş diye ?

Aynı hekim nöbetçi olduğunda işe gelmiyor; hasta kuyruk olmuş ,vatandaş sisteme sövmüş kimin derdi ki? Neyse konunun Aslı meslekten açığa alındığı için kimsenin işlem yaptığı yok aslında ama gel görki Yavuz hırsız birde dilekçe vermiş ,birde para istemiş! İdareci lere bir şey sormak istiyorum ; merak ediyorum bu hekime ne cevap verdiniz ?

Bu tip insanları kim kolluyor hastanede?

Nasıl cesarete gelip iftira atmayı göze alıyor ? Mesai kavram ı olmadığını bilen Baş Hekimler ; Baş müdürler Baş Sağlık müdürleri neden işlem tesis etmiyor? Hayırdır beyler hükümet gider fetö gelir diye korkunuz mu var ?

Bence korkmayın CHP de gelse sizler göreve devam edersiniz size sıkıntı olmaz !

İtirafçı Arkadaşa işlem tesis etmeyen Makam Sevicilere duyurulur ?

Samimiyetsiz ve ciğersiz ler her dönem sizin döneminiz !

Gerçi rüşvet ,içki masasında devletin gücünü kullanarak zengin çevre yapana çözüm bulmayan lara neden anlatıyoruz ki bunları ?

Bu olay gerçek ve yaşanmış bir hikayedir ?