Cumhur ittifakının ortağı MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım Türkiye Kamu Sen 7. Olağan Genel Kurulunda önemli açıklamalara imza attı.

Kamu Sen Genel Kurulunda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı, “hakkımız hukukumuz var. Genel merkezden şube başkanlarına, üyelerinize kadar istediğinizi yaptık” açıklaması dikkat çekti.

Kamusen Genel Başkanı Önder Kahveci, Sağlık Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş’un da hazır bulunduğu protokol bölümüne seslenerek; önümüzdeki sürecin, ülkenin geleceği ile ilgili olduğunu belirterek “önümüzdeki seçimde sizden cumhur ittifakına destek istiyoruz” dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DESTEK İSTİYORUZ

“Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sizlerden destek istiyoruz” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “bu desteği yürekten istiyoruz. Bu işin şakası şukası yoktur. Hepinizi de sahada istiyoruz. Bu desteğinizi istiyoruz Kamusen. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

"İYİ KÖTÜ HUKUKUMUZ VAR"

MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım; “Yani duygusallığımızı bir kenara atıp aklımızı ve mantığınızı öne koyacağız. Akıl ve mantık bunu gerektiriyor. İslam alemi için, Ümmeti Muhammet için benim sizlerden isteğim ve arzum, iyi kötü hakkımız hukukumuz var, biz kamu sen'i genel başkanları dahil, şube başkanları dahil üyeleri dahil hepsinin yanında olduk. Kapımız her zamanda açık oldu. Elimizden ne gelirse de biz kendi insanımıza sahip çıkmaya çalışırız. Her zaman için bir sıkıntınız, bir probleminiz olduğunda herhangi bir ihtiyaç olduğunda Yaşar Yıldırım Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi olarak yanlarında olduklarına dikkati çekerek sözlerine şöyle devam etti. 

İSTANBUL BELEDİYESİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

“Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu böyle devam etsin diyorsanız sonucu alacağız. Yok efendim böyle devam etmesini istiyorsanız İstanbul Belediyesi oradadır. Adam ilk gün Mazbatayı aldı herkes KESK’e gelecek dedi. Yarın sendikanızda kalmaz, Allah göstermesin.” dedi.