3600 ek gösterge tasarisi ile ilgili olarak; bahsi geçen dört meslek grubunun degil kamu çalisanlarinin tamaminin kapsanmasi gerektigini belirtti.

3600 ek gösterge ile ilgili kapsamli bir teklif hazirladiklarini ve su an hazirlanan bu teklifin TBMM'de bulundugunu ifade eden Önder Kahveci; dört meslek grubu degil tüm kamu çalisanlari bundan yararlanmali ifadelerine ek olarak, bahsi geçen meslek gruplari dahilinde bir beklentinin olustugunun altini çizerek; “Beklentiler bosa çikarilmamali" dedi.
Genel Baskan Kahveci, yukaridaki belirtildigi gibi meclis gündemine getirilen ek gösterge hususunda çalisanlarin beklenti içerisinde olduguna dikkat çekerek, “kamu kurumlarinda liyakat, ehliyet ve hakkaniyet bir an önce tesis edilmelidir” diyerek konusmasindan önemli satir baslari vermis oldu.

Sözlesmeliler ile ilgili olarak ciddi teklifler üzerinde çalistiklarini vurgulayan Genel Baskan; “mücadelemiz ve arzumuz bütün 4/B’li, 5393 sayili Kanun, 4924 sayili Kanun gibi farkli mevzuat hükümlerince uygulanan güvencesiz istihdam modellerinin kaldirilmasi ve tüm personelin is güvencesine kavusturulmasi yolundadir” dedi.