Bağlariçi Mahallesi'ndeki bir adreste ruhsatsız muayenehane işletildiği ihbarı alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi Kültür ve Emtia Büro Amirliği ile Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı. Altındağ’da bölgede yaşayan Suriyelilere hizmet vermeyi amaçlayan şahıslar, Apartman dairesini muayenehaneye dönüştürerek kaçak sağlık hizmeti veren 3 kişi operasyon sonucu yakalandı.

POLİS ARAMA YAPARKEN SAHTE DOKTOR TÜRK KAHVESİ İÇTİ

Suriye uyruklu şüphelilerden Hasne Haşur, polislere Suriye’den Türkiye’ye gelmeden önce doktor olduğunu ve evinde bulunan tıbbi cihazlar ile ilaçları kendisinin kullandığını söyledi. polisler tarafından yapılan aramalar sırasında, hijyen ve fiziki olarak gerekli koşulları taşımadığı görülen kaçak muayenehane’de şüpheliler, Türk kahvesi yaparak içmeleri dikkat çekti. 

Merdiven altı muayenehane olarak kullanıldığı tespit edilen apartman dairesine yapılan baskın sırasında, bir kişinin elinde poşetlerle dairenin yanındaki daireye girmesi üzerine şüphelenen polis ekipleri orayada baskın düzenledi. Baskın sonucu yan daireninde ecza deposu olarak kullanıldığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.