Sendika tarafından yapılan açıklamada, belgeselde yer alan sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına vurgu yapıldı ve "Hekimlerden hemşirelere, ebelerden sağlık memurlarına, paramediklerden sosyal hizmet çalışanlarına, tıbbi sekreterlerden fizyoterapistlere ve laboratuvar, anestezi, röntgen, ameliyathane, ortopedi teknisyenleri ve teknikerleri başta olmak üzere tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları 'Milletimiz İçin Tek Yürek' oldu" denildi.

Belgeselde yer alan hikayeler, sağlık çalışanlarının zorlu koşullarda bile büyük bir özveri ve gayretle görevlerini yerine getirdiğini gösteriyor. Depremler sırasında ve sonrasında sağlık çalışanlarının üstün çabası, milletin takdirini kazanırken, toplum tarafından saygı görmeyi hak ediyor.

Sağlık Sen'in bu belgesel çalışması, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ne denli önemli bir görevi üstlendiğini ve millete karşı olan sorumluluklarını ne kadar ciddi bir şekilde yerine getirdiğini gözler önüne serdi.

saglikpersoneliHABER.NET Haber sitemiz olarak, sağlık çalışanlarının çabalarını desteklemeye ve toplumun takdirini kazanan bu kahramanları gururla anlatmaya devam edecek.