Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinin eski Başhekimlerinden olan Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı istifa haberini kendi kişisel sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. Yerel basında Şanlıurfa İl Sağlıkta yönetici kıyımı devam ediyor başlığıyla vatandaşlara duyurulan istifa haberinin gerçekte neden olduğu bilinmese de önümüzdeki günlerde yeni istifaların yaşanıp yaşanmayacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sağlık Hizmetleri - İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı sosyal medya hesabından duyurduğu istifa açıklamasında, Şanlıurfa ilimizde sağlık hizmetleri ve ilâç,tıbbi cihaz başkanlıkları gibi görevleri yürüttüğüm Sağlık hizmetleri Başkanlığından, Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi kadrosuna geçmem nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım dedi. 

Sağlık Hizmetleri - İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Başkanı Dr. Eyüp Sabri Şeyhanlı, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünde, Sağlık Hizmetleri İzleme, Değerlendirme ve Denetimi Birimi, Özel Ağız ve Diş Sağlığı Birimi, Özel Teşhis ve Tedavi Merkezleri Birimi, Özel Yataklı Birimi, Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Birimi, Eczacılık Birimi, Sağlığın Geliştirilmesi Birimi ile Sağlık Meslekleri Birimlerinden sorumlu Başkan olarak görev yapıyordu.