Sağlık Kuruluşlarında çalışan personelin, sorunları, ihtiyaçları ve talepleri de dikkate alınarak okul öncesi çocukları için kreş hizmeti verilmesi gerekliliği oluşmaktadır denilen yazının devamında, Sosyal devlet anlayışı gereğince çalışanların memnuniyetinin sağlanması, mağduriyet oluşturulan konuların çözümüne çalışılmasının hizmet kalitesini arttıracağı aşikardır denildi.

Sağlıkçılara Kreş Müjdesi Haberimiz Ulusal Basında haberimiz için tıklayınız.

50 VE ÜZERİ ÇOCUK İÇİN İLGİLİ KURUM KREŞ AÇACAK!

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 İl Sağlık Müdürlüğüne gönderilen yazıyla Sağlık Çalışanlarının 0-6 aralığında olan çocukları için kreş açılması planladığı belirtildi. Sağlık Müdürlüklerinden bünyelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının 0-6 yaş aralığında çocuklarının tespit edilerek, 50 ve üzeri çocuğun bulunduğu kuruluşların bünyesinde kreş açılması, bu sayının altında kalanlar için ise; birden fazla sağlık kuruluşuna yönelik ortak kreş imkanı sağlanması için sağlık kuruluşlarınca ivedilikle gerekli çalışmaların başlatılması istendi. 

KOORDİNASYONU VALİLİKLER SAĞLAYACAK!

Kreş hizmetinin verilmesinin sağlanarak yapılan çalışmaların koordinasyon ve denetiminin İl Valiliklerince yapılması istendi.

Sağlık Müdürlüklerinin bu hafta itibariyle kendilerine bağlı olan tüm tesislerin idarelerine bir yazı gönderdiği öğrenildi. Gönderilen yazıda; Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda görev yapan sağlık çalışanlarının çocuklarının durumunun Sağlık Müdürlüklerine bildirilmesi istendi.

İŞTE O YAZI;

SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN HASTANELERE GÖNDERİLEN YAZI:

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.