Sağlık Bakanlığı Güvenlik Soruşturma Komisyonu bir çok branşta atamasını bekleyen memurlardan 415 kişinin atama şartlarını taşımadıkları yönünde karar vererek, atama işlemlerini reddetti. Bakanlık daha öncede komisyon aracılığıyla incelemelerini tamamladığı adaylardan reddettikleri olmuştu. Bu habere'de haberimizin sonunda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

415 KİŞİ REDDEDİLDİ

14.03.2019 tarihinde karara bağlanan çeşitli ünvanlardaki 320 kişinin ardından yine içlerinde ebe, hemşire, sürekli işçi, tabip ve anestezi teknisyeni kadrosunda bulunan 371 kişinin daha kararının verildiğini 19 Mart tarihli bu haberimizden duyurmuştuk.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre, Saglik Bakanlığı Güvenlik Soruşturma Komisyonu, aralarında sürekli işçi, uzman tabip, tabip, hemşire, ebe, saglik memuru kadrolarında bulunan toplam 415 kişinin atama şartlarını taşımadığı gerekçesiyle red kararı verdi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.