Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kura’nın başvuruları 23 Haziran ile 29 Haziran 2022 tarihleri arasında alınmıştı.

Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda gerçekleştirilen iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası Bakanlığın YouTube’a kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Müracaat şartlarını taşımadığı halde müracaat ederek sehven kuraya dahil edilen ve kura sonucunda yerleştirilen personelin atamaları yapılmayacak olup yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kurada yerleşip ataması yapılan uzman tabip, uzman (TUTG) ve tabiplerin halen görev yaptıkları birimden ayrılmaları halinde Personel Dağılım Cetveline göre doluluk oranının unvan ve branşında %60'ın altına düşmesi durumunda ayrılışları yerlerine atanacak personelin göreve başlamasından sonra yapılacaktır. Aynı birimden ayrılacak personel sayısının birden fazla olması halinde ayrılışlar en yüksek hizmet puanına sahip personelden başlanarak sırayla yapılacaktır.

Sonuçlar için tıklayınız.

HABERİN GEÇMİŞİ

2022 Haziran dönemi iller arası yer değiştirme tayini kurasına başvuru yapanlardan başvurusu reddedilenlerin itiraz sonuçları ve hizmet puanına itiraz edenlerin itiraz sonuçları Bakanlık tarafından yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2022 Haziran dönemi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurasında hizmet puanı itiraz sonuçları ile başvurusu reddedilenlerin red nedenleri PBS üzerinden duyuruldu.


Ek-1 Tablo için tıklayınız