Okan Hastanesinde sağlık çalışanlarına verilen iftar yemeğinin aşağıdaki görsellerde olduğu gibi iddia edildi. 

Üstelik gelen iddialara göre Okan Hastanesinde bir aydır yemeklerinin bu şekilde verildiği belirtildi. 

Ramazan ayı girmesi ile beraber oruç tutan sağlık çalışanları başta olmak üzere yoğun covid-19 hastalarına müdahalede en ön safta emek veren sağlık personellerinin Okan Hastanesi yemeklerinden dolayı adeta aç aç hizmet üretmeye çalışıyorlar. 

Hastanenin özellikle yemek uygulamasının bir çok yere şikayet edildiği halde ısrarla düzeltilmediği, sürekli soğuk sandvic, kek veya hosbeş türü şeyler ile meyve suyu yahut ayran gibi aparatif yiyeceklerle geçiştirildiği ve bunun doğal sonucu olarak sağlık çalışanlarının büyük mağduriyet yaşandığı iddia edildi. Yaşanan sıkıntının uzun zamandır devam etmesi nedeniyle sürekli şikayete konu olan hastanenin şikayetlerden sonra bu menüye hazır çorba ekleyerek yine günü kurtarma girişiminde bulunduğu belirtildi.

Görenleri adeta böylesi Türkiye'de olur dedirtecek bir diğer gelişme ise, İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı görsellere "Sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmeniz için, uzman diyetisyenlerimiz tarafından hazırlanan iftar ve sahur menülerini her gün Facebook ve Instagram hesaplarımızda sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın... " diyerek diyetisyenlerinin sadece görsel önerilerinde uzman olduğunu göstermiş oldu.