Son olarak Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi (KEAH) Acil Servisi'ni ziyaret eden Derdiyok, bu alanda tespit edilen eksikliklere dair çalışanlarla yakından ilgilendi. Sağlık İl Müdürü, eksikliklerin giderilmesi için çalışanlarla bir bilgi alışverişinde bulundu.

Müdür Çağdaş Derdiyok’un denetimleriyle alakalı Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde:

Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu

“20/12/2023 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm Dr. Çağdaş DERDİYOK; beraberinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm Dr. Hasan KEPİÇOĞLU,  Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı DEMİR Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanemizi ziyaret ederek, Başhekim Prof. Dr. Zafer ERGÜL, Acil Tıp Kliniği Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Fatma Mutlu KUKUL GÜVEN, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih GÜN, Acil Tıp uzmanı ve İdari Sorumlu Hekim Dr.Öğr.Üyesi Miraç KOÇ,  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erman YİĞİT, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan TÜRKMEN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize ÇETİN ‘in de katılımları ile İlimiz Eğitim Araştırma hastanemiz Acilinde tespit edilen aksaklık ve işleyiş hakkında bilgi alışverişinde bulunarak incelemelerde bulundu ve acil servise başvuran vatandaşlarımıza yönelik daha kaliteli hizmet sunumu için gerekli düzenlemelerin yapılması planlandı.”