Ziyaretçilerimizin bilgisine: Haberde adı geçenlerden bazıları hukuk bürosu desteğiyle sitemize kişilik hakları, psikolojilerinin bozulması gibi gerekçelerle dava açmada mahir insancıklardır. Ancak sağlık personelinin sesi olduğumuz için iddiaları haberleştirme gibi kamusal görevimizi yerine getirmede ki kararlığımız tamdır. 

Sağlık çalışanı Erdinç Erkan’ın başından geçenleri anlattığı paylaşımı yorumsuz aktarıyoruz.

Evet arkadaşlar yarın itibarıyla ordu devlet hastanesinden ayrılıyorum. Benim gerek yanıma gelerek, gerekse telefonla arayarak yardımcı olduğum tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. Demekki buraya kadarmış!

2003 YILINDA göreve basladığım Ordu Devlet Hastanesinde çok sayıda başhekim vede müdürle çalıştım. Görevimi herzaman layıkıyla yaptığımı sanıyorum, Yanlız bugünkü hastane yönetiminin başhekim ve hastane müdürü vede mudur yardımcılar dahil sağlık sen başkanı Ahmet yilmazdan aldıkları talimatla görev yerimi değiştirmeleri hiçte hoş olmamıştır.

Sayın Sağlık.mudurum, Sayın hastane müdürüne bu görev yeri değişikliğini niye yaptınız diye sorduğunda hastane müdürünün verdiği cevapta bir okadarda manidardır. Efendim göreve gelmiyormuş, görevimin başında uyuyormuş. Evet uydugum doğrudur. Oda öyle saatinde.

Kendim.şeker hastası olman münasebetiyle aldığım.ilaclar uyku yapıyor. Yanliz adama sormazlar mı ey odh bashekimj eyyyy hastane müdürü bu bahsedilen şahıs kanser hastası, şeker hastası, tansiyon hastası, panik atak, kalp hastası olmasına rağmen kendi isteğiyle pandeminin en yoğun olduğu dönemde engelli bireylerin çalışması yasak olmasına rağmen çalışırken uyumadı mıda? şimdimi uyudu?

Bırakın bu işleri. Mertce şunu söyleseydiniz. Bize ahmet yilmaz tarafından talimat geldi. Bizde bu talimatı uyguladık deseydiniz. Vallahi sizi takdir ederdim. Bugün kendi isteğimle turk sağlık sene üye oldum.

Saygıdeğer turk saglkk srn başkanına buradan çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte saygıdeğer saglkk sen başkan adayımız cengiz bayrak tutarla beraber manevi destek verdiler.

Bu arada özelikle saglik müdürümüz bu bahaneye inanmayip sahsimi kabul edip dinlediği için ayrıca çok teşekkür. Saygılarımı sunuyorum.

Erdinç Erkan